Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Fashion
Checklist lente/zomer 2008 E-mail
ImageBen jij wat laat met shoppen voor de lente en zomer van 2008, dan kun je hier nog snel kijken wat je móet hebben hangen in je kledingkast.

Rood.
Rood is dé kleur van 2008. Niet alleen de kleding is rood, maar ook lippen, nagels, schoenen etcetera. Kleuren die het ook goed doen zijn: geel, blauw, paars en roze. De combinatie van oranje met roze is erg gewaagd maar zeer trendy.

Shorts.
De shorts doen het nog steeds goed in 2008.

Lees meer...
 
Representatief eruit zien E-mail
ImageDe meeste mensen willen er netjes en verzorgd eruit zien. Maar sommige mensen weten met al die kledingkeuzes vaak niet meer wat ze moeten kiezen. Daarom hier een paar tips. Representatief betekent dat je een goede indruk maakt. Dit houdt niet in dat je je altijd chic moet kleden. Het ligt aan de gelegenheid.
Lees meer...
 
Trends Lente/Zomer 2007 E-mail
ImageWat zijn de modetrends voor de Lente en Zomer 2007? Ik heb geprobeerd het een en ander voor jullie op een rijtje te zetten.
Lees meer...
 
De Sari is altijd stylish! E-mail
ImageDe sari is een eeuwenoude klederdracht uit India. Je zou haast denken dat de sari inmiddels haar tijd wel heeft gehad, maar niets is minder waar! Nu meer dan ooit zien we dat de sari met trots wordt gedragen! Denk alleen al aan Bollywood of trouwfeesten waar vooral jonge meiden tegenwoordig hun nieuwste en mooiste sari?s showen. In het kader hiervan vroeg ik een aantal jonge hindoestaanse dames hoe zij tegenover de sari staan. Plus een kleine instructie over hoe je met een beetje oefening eenvoudig zelf een sari kunt aantrekken.

Lees meer...
 
Size does matter 2 E-mail
ImageOok voor tassen en accessoires als sieraden en horloges geldt: 'de juiste maat en hoeveelheid kan een hoop verschil maken!'. Dit klinkt voor sommige mensen ietwat overdreven maar het kan ook weer invloed hebben hoe comfortabel jij erbij loopt. Mensen die door interesse of werk veel te maken hebben met kleding, zullen je bijna allemaal vertellen dat de juiste tas en accessoires je outfit letterlijk kunnen maken en breken. Ondanks dat ook dit weer een kwestie van smaak is, is het wel de moeite waard hierop te letten en daar komen we dan verder dan ook op terug.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 16