Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Body & Beauty
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Body & Beauty
Haar steileren E-mail
ImageVeel dames en vrouwen willen hun haar stijl hebben. Dat kun je krijgen door bijvoorbeeld een steiltang te gebruiken. Maar haar kun je niet zomaar steileren. Het heeft van te voren goede verzorging nodig. Ik geef je in dit artikel enkele tips om je haar gezond te houden of in het juiste model te krijgen en de beste manier om je haar te stijleren.
Lees meer...
 
Acne E-mail
ImageDe volledige naam is “Acne vulgaris”. Beter bekend als 'jeugd' puistjes. Vrijwel iedereen krijgt het. De één alleen minder erg dan de ander. En dat kan soms leiden tot grote problemen. Meestal uit ’t zich in de puberteit om rond het 25ste jaar te verwijden. Maar acne kan zich ook uiten op latere leeftijd.
Lees meer...
 
Probleemzones E-mail
ImageDikke billen, grote borsten, dunne benen en zo kan ik nog uren doorgaan. Elke vrouw heeft haar ‘probleemzones’. Je kunt flink gaan zweten in de sportschool en gezond eten om deze zones weg te werken, maar helaas gaat dat niet in een rap tempo. Slimmer is, proberen door middel van de juiste kleding de minder mooie delen van het lichaam te camoufleren.

 

Lees meer...
 
10 Afslanktips! E-mail
ImageNog voor de zomer wat kilootjes kwijt, zonder diëten en urenlang zweten in de sportschool? Dat kan. Onderstaand tien afslanktips. Let wel, we hebben het hier niet over diëten dus ga niet drastisch korten op je calorieën want hiermee bereik je juist het tegenovergestelde. Als je lichaam te weinig calorieën binnenkrijgt gaat het vet opslaan!

Lees meer...
 
Mooi in vijf simpele stappen E-mail
ImageOok voor als je geen geld hebt om elke week een schoonheidsspecialist te bezoeken! Mannen en vrouwen die wij doorgaans écht mooi vinden, vallen op door een aantal belangrijke punten. Deze mensen voelen zich fantastisch van binnen en buiten en dat stralen ze ook uit. Hoe je je van binnen voelt, moet ook matchen met de buitenkant. Vergis je niet, als je in de spiegel kijkt en je ziet iemand die er moe en futloos uitziet dan heeft dat 100% invloed op hoe je je van binnen voelt. Waardoor vallen die zelfverzekerde goed uitziende mensen op? Een van de meest belangrijkste aspecten van ‘er goed uit zien’ is een mooie egale en gezonde huid. Mensen die je tegenkomt die dat hebben, vallen je meteen op. Niet voor niets zitten bekende mensen minimaal twee uur in de make-up, willen ze speciale belichting en worden foto’s bijgewerkt. Dit allemaal om een mooie ‘perfecte’ huid te willen laten zien.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 67