Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow IIFA Awards
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
IIFA Awards
IIFA Awards 2006 definitief niet in Amsterdam E-mail
IIFAAmsterdam Partners - het city marketing platform waarin de gemeente, het bedrijfsleven en de regio zijn vertegenwoordigd - heeft besloten dat de IIFA Awards in 2006 definitief niet in Amsterdam zullen worden uitgereikt. De reden hiervoor is dat de organisatie streeft naar diversiteit in haar evenementenbeleid en bij die aanpak past geen reprise van het event in 2006.
Lees meer...
 
Investering van 1,5 miljoen E-mail
Het IIFA Weekend heeft Amsterdam meer opgeleverd dan verwacht. Initiator Amsterdam Partners maakt bekend dat de filmsterren, regisseurs en producenten die Amsterdam bezochten gezamenlijk meer dan 5 miljoen euro hebben uitgegeven. De investering door Amsterdam van 1,5 miljoen euro is vrijwel volledig gebruikt voor de betaling van partners, zoals hotels en locaties voor de evenementen. Daarmee vloeit deze investering rechtstreeks terug in de Amsterdamse en nationale economie.
Lees meer...
 
IIFA Filmfestival in Pathé Tuschinski een groot succes E-mail
Het IIFA Filmfestival in Pathé Tuschinski Amsterdam is uiterst succesvol verlopen. De 3000 beschikbare stoelen waren nagenoeg alle bezet. Op zondag 12 juni was het filmfestival zelfs helemaal uitverkocht. De achtergrond van de bezoekers varieerde van Hindoestaans tot Marokkaans, Turks, Nederlands en Indonesisch. Pathé Tuschinski heeft van 10 tot en met 12 juni 25 Indiase topfilms geprogrammeerd, waarvan een aantal ook was genomineerd door de International Indian Film Academy (IIFA). De IIFA Awards werden zaterdagavond 11 juni uitgereikt in de Amsterdam ArenA in het bijzijn van 11.500 toeschouwers.
Lees meer...
 
Persconferentie: The Grand E-mail
The GrandNadat ik op donderdag 9 juni al een paar drukke uurtjes op Schiphol had gehad, haastte ik me naar hotel The Grand in Amsterdam waar de "kick-off pressconference" werd gehouden ter gelegenheid van het IIFA evenement. Om kwart voor twee kwam ik aan in het hotel, eigenlijk een kwartiertje te laat, maar gelukkig was het nog niet begonnen.
Lees meer...
 
Fotoverslag: Red carpet moment - Amsterdam Arena, 11 juni E-mail
Red carpet moment tijdens de IIFA Award uitreiking in Amsterdam ArenA
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 24