Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Religie arrow Spirituality
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Spirituality
Special: Insane Goes India E-mail
Image7 oktober 2006 trad DJ Insane op in 'Club The Hideout' te Chandigarh in Punjab, India. De club was een jaar dicht geweest en op 7.

Lees meer...
 
Ayurveda: De Wetenschap van het Leven E-mail
ImageIn deze scriptie zal worden ingegaan op het effect van stress op het hormonale evenwicht en op enkele organische ziekten, zodat het duidelijker kan worden dat stress de basis is van veel ziekten. Ook zal ingegaan worden op de effectieve manier waarmede de T.M. - techniek afrekent met het stressprobleem door "stressrelease". Bij deze nieuwste uitgave zal ook voldoende aandacht besteed worden aan de Ayurvedische geneeskunde als geheel. Daarom zullen er als bijlage enkele recente publicaties en referenties worden toegevoegd met dank aan alle auteurs/collega’s die hun onbaatzuchtige toestemming daartoe hebben gegeven.
Lees meer...
 
Benaderingen van de Ayurveda E-mail
ImageIn de Ayurveda zijn er diverse benaderingswijzen om volgens de Ayurvedische geschriften weer een gezond leven te volgen. Iedere actie omvat diverse aspecten van het bestaan dat verlevendigd kan worden om opnieuw in harmonie te worden gebracht met onze levensbron, het Zelf. Als deze verbinding tot stand wordt gebracht wordt het leven weer geleefd in gezondheid en in harmonie met de wetten van de natuur. In die toestand krijgen ziekten nauwelijks kans meer zich te manifesteren.

Lees meer...
 
Geluk E-mail
Bhagavata GitaElk leven heeft zijn ups en downs. De een verwerkt de dood van een dierbare, een ander wordt dagelijks wakker met chronische pijnen en een derde is bezig het verwerkingsproces van zijn verbroken relatie te doorlopen. Het laatste waar je op dat moment op zit te wachten is iemand die je komt vertellen dat je gelukkig zou moeten zijn en eigenlijk een feest kan maken van elk moment, dat je hebt. Nog minder wil je horen, dat je op de meest onverwachte plekken en momenten humor kunt vinden. Het liefst trekt men zich in geval van misère terug en sluit zich af van elke vorm van plezier. Doordat men teleurgesteld is, ontkent men het verlangen naar geluk.

Lees meer...
 
Tijdens het betreden van 'mijn' levensweg... E-mail
Shiv en ParvatiOf je nu een moeder, vader, vriend, broer, zus, vriend of vriendin hebt, we zullen altijd met onszelf eindigen. Wij zelf moeten onze eigen bergen verzetten. Vaak vraag ik me af, wie er tot het einde bij me zal blijven. En ook al zijn er mensen die me adviseren of iets bij brengen, bij het einde hebben we alleen onszelf. Deze weg lijkt vaak onmogelijk, koud en alleen. Vrienden zijn door de jaren heen gekomen en gegaan. Familie lijkt door culturele waarden hun eigen leven erop na te houden.
Lees meer...