Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Bollywood
Sociale bevoorrechting op etnische grondslag E-mail
ImageParamaribo – Suriname is een land dat zich laat kenmerken door een enorme etnische verdeeldheid in zowel politiek als in sociaal opzicht. Hier valt weinig tegen te doen wellicht niet in de ogen van enkele opgewonden Hollanders, die hoewel zij met racisme en sociale verdeeldheid zijn opgegroeid, de Surinamers even willen leren hoe zij zich als een eendrachtig en sociaal gehoorzaam volk kunnen profileren, vooral wanneer een Nederlandse afgezand Suriname aandoet op basis van een gesubsidieerde ticket en riant verblijf. Deze etnische verdeeldheid brengt met zich mee dat de bevolkingsgroepen elkaar met hun doortastende blikken, afkomstig uit hun optiche Awara pitten, goed in de smiezen houden en goed controleren wie wat krijgt, behaalt, voor elkaar krijgt, etc.
Lees meer...
 
Kwikvergiftiging onder Surinaams staatstoezicht E-mail
ImageCijfers en feiten wijzen de laatste weken steeds duidelijker op de versnelde langzame dood van boslandbewoners door kwikvergiftiging. De kwikvervuiling die via de vissen zijn weg vindt naar de mensen, maakt dat er een zeer kritieke situatie ontstaat. Een situatie die niet alleen geldt voor de boslandbewoners, maar ook de mensen in de stad, aangezien de vis ook op de markten in de stad wordt verkocht. Pastorale leiders van de meer dan 70 RK-gemeenten uit het gehele bosland hebben middels een open brief een noodbrul geuit over hun situatie. “Wij willen de Surinaamse regering, de traditionele leiders in het bosland zelf en de Surinaamse bevolking als geheel oproepen om deze kwikvergiftiging ernstig te nemen”, aldus de brief. De pastorale leiders vinden dat er nu genoeg alternatieve methoden bekend en in bedrijf zijn om goud te winnen zonder kwik en dus genoeg reden en rechtvaardiging om het gebruik geheel te verbieden.
Lees meer...
 
Surinaams consulent beticht van fraude en diefstal E-mail
ImageDe Vereniging van Surinaamse Nederlanders (VSN) en de Vereniging van Reizigers (VVR) hebben achter een demonstratie gestaan, waar zo'n dertig personen aan deelnamen en die gericht was tegen het Consulaat van Suriname in Amsterdam dat“afpersing van visumgelden” ten laste wordt gelegd. Dit hebben diverse betogers geuit in hun agitatie tegen de situatie dat Surinaamse Nederlanders onterecht veel geld zouden betalen voor een reis naar Suriname. Deze daad zou in strijd zijn met de naleving van de Toescheidingsovereenkomst door Suriname en verder de hoge vliegtarieven op de Mid-Atlantische route.
Lees meer...
 
Fusie Suriname en Franks Guyana? E-mail
ImageNu Suriname aanstalten maakt om de Oost-Westverbinding tussen Meerzorg en Albina voor 70 miljoen euro te herstellen, willen de Fransen vaart zetten achter de bouw van een vaste oeververbinding. Suriname wil daarom harde afspraken met Frankrijk maken betreffende het goederen- en personenverkeer wanneer de brug over de Marowijnerivier een feit mocht zijn. Beide landen zijn het er in grote lijnen over eens dat de oeververbinding noodzakelijk is.
Lees meer...
 
In visserijsector wordt al jaren gerommeld E-mail
ImageOnlangs slaagde de marine van het Nationaal Leger er in buitengaats enkele Guyanese vissersboten aan te houden, die op illegale wijze aan het vissen waren in Surinaamse wateren. De schepen werden opgebracht, de lading in beslag genomen en de opvarenden tijdelijk in verzekering gesteld. De bemanning kon, na een fikse boete betaald te hebben, het land verlaten. De boten zijn geconfisqueerd en er zal een zwaar bedrag in vreemde valuta opgehoest moeten worden willen ze de vaartuigen uiteindelijk terugkrijgen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 148