Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Binnenland
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Binnenland
Inperkings gemeente vrijheid welzijn moeders E-mail

DEN HAAG (ANP) - Staatssecretaris Ahmed Abou Taleb (Sociale Zaken) wil de vrijheid van gemeenten beperken om alleenstaande ouders van jonge kinderen, die zitten in de bijstand en een lage opleiding nauwelijks kans op werk, wordt de vrijstelling van de sollicitatieplicht.

Lees meer...
 
Mooi weer brengt meer leraren in actie E-mail

Image
AMSTERDAM (Reuters) - In Amsterdam en Zutphen hebben meer dan tweeduizend leraren verzameld woensdag tot relais de actie in het voortgezet onderwijs. De Algemene Onderwijs Bond (AOB) gemeld 1200 actie dirigent docenten in Amsterdam en duizend in Zutphen.

Lees meer...
 
Raadsman wil vrijspraak verdachte doodslag cafe E-mail

EDINBURGH (Reuters) - Advocaat P. Szymkowiak heeft woensdag voor de rechtbank in Maastricht vrijspraak gevraagd voor de 32-jarige SP die wordt beschuldigd van betrokkenheid bij het cafe strijd carnaval op zondag in Geleen. Volgens de councilor ontbreekt ieder bewijs.

Lees meer...
 
Politiek is nu weinig in vrijgeven spaarloon E-mail

Image
DEN HAAG (ANP) - De FNV-oproep om rond Kerstmis het spaarloon vrijgegeven door de politiek met weinig enthousiasme ontvangen. Er is sympathie voor het voorstel, maar verantwoordelijk staatssecretaris Jan Kees de Jager (Financiën) en de Tweede Kamer denkt dat het niet het juiste moment.

Lees meer...
 
Zeeuwse thuiszorg dreigt massa-ontslag E-mail

Middelburg (Reuters) - De Zeeuwse thuiszorg organisatie Zorg Power dreigt ontslag voor 1100 mensen. Dat heeft directeur Leon Phernambucq woensdag gezegd. Bij de instelling werken 2700 mensen, waaronder alfa-hulpverleners en vrijwilligers.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 589