Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Religie
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Religie
Holi Phagwa geeft je wat je zoekt; verbroedering, spiritualiteit en Nieuwjaar E-mail
ImageZoals u weet nadert het Phagwafeest weer. Vanaf zaterdag 22 maart kan dit gevierd worden tot en met dinsdag 25 maart 2008 (boerhwa mangar). Deze viering gaat gepaard met het zingen van chautaals, oelara’s en kabiers; de muziekstijlen die bij dit feest van oudsher horen. De holika verbranding vindt plaats op vrijdag 21 maart 2008. Helaas zal deze ceremonie in Wijchen niet plaatsvinden. De verbranding symboliseert de overwinning van het goede op het kwaad dat in de mens huist.
Lees meer...
 
Special: Insane Goes India E-mail
Image7 oktober 2006 trad DJ Insane op in 'Club The Hideout' te Chandigarh in Punjab, India. De club was een jaar dicht geweest en op 7.

Lees meer...
 
Abortus ook onder hindoe’s? E-mail
ImageStel je bent een hindoestaanse vrouw en je komt erachter dat je zwanger bent. Normaal gesproken is dat leuk. Veel vrouwen smachten naar dit moment van geluk. Toch kunnen er omstandigheden zijn, waardoor dit geen zegen uit de hemel voor je is. Stel je bent ongehuwd zwanger, stel je bent verkracht, stel je zit nog op school en bent zelf nog te jong om een kind op te voeden, stel je wilt carrière maken, stel je wil gewoon geen kinderen, er zijn zoveel motieven denkbaar. De tijd dringt, wat doe je? Laat je het kind komen? Voed je het zelf op? Sta je het kind af voor adoptie of pleeg je abortus? Mag je als hindoestaanse vrouw aborteren?

Lees meer...
 
Ayurveda: De Wetenschap van het Leven E-mail
ImageIn deze scriptie zal worden ingegaan op het effect van stress op het hormonale evenwicht en op enkele organische ziekten, zodat het duidelijker kan worden dat stress de basis is van veel ziekten. Ook zal ingegaan worden op de effectieve manier waarmede de T.M. - techniek afrekent met het stressprobleem door "stressrelease". Bij deze nieuwste uitgave zal ook voldoende aandacht besteed worden aan de Ayurvedische geneeskunde als geheel. Daarom zullen er als bijlage enkele recente publicaties en referenties worden toegevoegd met dank aan alle auteurs/collega’s die hun onbaatzuchtige toestemming daartoe hebben gegeven.
Lees meer...
 
Arya Samaj & Sanatan Dharm huwelijk E-mail
ImageZoals we weten kent het Hindoeïsme twee stromingen: Arya Samaaj en Sanatan Dharm. Een groot verschil tussen deze twee stromingen is dat de eerste terug gaat naar de oerbronnen van de vedische geschriften en geen godenbeelden aanbid maar zich richt op AUM. De tweede richt zich wel op één of meerdere godenbeelden. Er zijn natuurlijk meerdere verschillen tussen de twee stromingen. Maar in dit artikel staat de volgende vraag centraal: Kan een huwelijk tussen twee personen van de verschillende stromingen samengaan?

 

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 86