Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Religie
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Religie
Het Zelfverwerkelijkingsproces E-mail
Boek I: Samâdhi of het Bovenbewuste
Sûtra 1: Atha yogânushâsanam.
Vers 1: Hierbij (volgt) een uiteenzetting van Yoga

Lees meer...
 
''Tulsidas, de eeuwige dienaar van God'' E-mail

SpecialsDe Ramayana is geschreven en vertaald in vele talen door vele auteurs. De meest bekende versie is toch de Ramcharitmanas, geschreven door 16e eeuwse Indiase dichter Tulsidas. Doordat het in het Hindi was opgesteld was het geschrift beschikbaar en begrijpelijker voor een groter en breder publiek. 

Lees meer...
 
Het derde oog van Shiva E-mail

SoulSpiritAl eeuwen lang zat de grote god Shiva in gepeins verzonken op de heilige berg Meroe. Zijn lijf was met as bedekt, zijn haar en zijn lange baard reikten tot aan zijn voeten. Daar zat hij roerloos, terwijl zijn ogen in de verte staarden, naar de met sneeuw en ijs bedekte toppen van het Himalaya-gebergte. Om zijn middel droeg hij een tijgervel en om zijn schouders hing een borstelige leeuwehuid.

Lees meer...
 
Krishna's Janmastami E-mail

SoulSpiritKrishna's Janmastami werd 31 augustus groots gevierd in Radha Desh. Janma betekent de geboorte of verschijning. Je zult zeker wel begrijpen dat dit een speciale dag is voor het toegewijde van Krishna. De datum van de Janmastami verschilt per jaar, omdat de datum wordt vastgesteld aan de hand van de maanstanden. 

Lees meer...
 
Balarama E-mail
In Gokula groeiden twee vrolijke kinderen op die vrij berucht waren. Rama en Krishna heetten ze. Het waren twee broers en ze hadden vaste taken. Samen brachten ze elke ochtend de koeien en kalveren naar het bos om ze te laten grazen. Ze gingen dan samen met de andere jongens uit het dorpje. Op een dag kwamen ze een bessen boom tegen die vol bessen zat.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 54 van 86