Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Religie
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Religie
De kracht van Krishna 1 E-mail
Once a time…

Prins Vasudeva bracht zijn bruid, Prinses Devaki, naar huis in Mathura.
De broer van Devaki, Prins Kangs, stormde daar met zijn paarden. De bewoners van dat dorp waren nogal bang voor hem en daardoor voelde Kangs zich zelf nogal machtig over. Tot er opeens een stem in zijn oren klonk: "Jij zal spoedig sterven, het achtste kind van Divika is bestemd om jou te doden."

Lees meer...
 
Leegte E-mail
Eenzaam of alleen
Als je je afzondert van anderen, heet dat alleen zijn. Als je je eenzaam voelt voel je je afgescheiden van iets of iemand. Meestal denken we aan iets buiten ons, maar het gaat eigenlijk om het afgesloten zijn van je jezelf. Je zit eigenlijk niet lekker in je vel. Je voelt afstand en dat is niet aangenaam. Door die afstand kun je je afgescheiden deel niet aanvoelen en dus geen aandacht geven=opvullen. Dit is leegte. Je kunt eenzaam zijn in je eentje, maar ook met een partner of in een menigte. Eenzaamheid is dus een innerlijk begrip (leegte) en alleen-zijn een uit die met de buitenwereld te maken heeft (afzondering).
Lees meer...
 
Eid ul fitr!! E-mail
Assalaam walaikoem wa rahmatoelah barkatahoe!!!
Allen van harte gegroet,moge god met jullie allen zijn en jullie allen steunen!!!

De vastenmaand(Ramadan)zit er weer op en dat betekent dat moslims overal ter wereld één van de twee feesten gaan vieren die de Islam kent. De Islam telt maar twee feesten, te weten het suikerfeest(Eid ul fitr) en het offerfeest. Het suikerfeest is het feest dat onmiddellijk volgt na de ramadanmaand en het offerfeest is het feest dat wordt gevierd op de tiende dag van de bedevaartsmaand.

Lees meer...
 
Ramadan E-mail

Vasten in maand ramadan behoort tot 'de vijf zuilen van de islam'. Deze zuilen zijn:

1.de sjahadah (de geloofsbelijdenis)
Dit houdt in: Er is geen ander God dan Allah en Mohammed is Zijn dienaar en profeet.

2.de salaat (het gebed)
Vijf keer per dag verplichte gebeden bidden, met het gezicht naar Mekka.

3.de zakaat (armenbelasting)
Aalmoezen aan de armen geven.

4.de saum (het vasten)
Tijdens de ramadan vasten tussen zonsopgang en -ondergang.

5.de hadj (de bedevaart)
Minstens 1 keer in het leven een bedevaart maken naar Mekka.

Lees meer...
 
De filosofiën van het liefdesspel E-mail
Kama Sutra, Tantrisme, Toisme en Zen, allemaal filosofiën die een andere kijk op de schone kunst van het liefdesspel weergeven. Van de ingewikkelde wetenschap achter spirituele sex is Kama Sutra vrijwel de bekendste. De Kama Sutra is een volledige liefdesgids voor zowel de man als de vrouw. De 64 geïllustreerde “standjes” maken dit boek tot een fenomeen. Onterecht, aangezien slechts 1 van de zeven hoofdstukken over de manieren van liefde bedrijven gaat.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 81 van 86