Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Body & Beauty arrow Overtollig haargroei
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Overtollig haargroei E-mail
Hoi, wil graag weten hoe ik van mijn overtollig haargroei in het gelaat beste kan afkomen.....kunt u mij ook zeggen wat de oorzaak van dit kan zijn? Hopend op een spoedig antwoord!

Hallo,
Overtollige haargroei kan erfelijk of het gevolg van een hormonale evenwichtsstoornis zijn. Gelukkig zijn er diverse methoden om ongewenste haargroei in het gezicht te verwijderen.

Ontharen met een ontharingscrème is volledig pijnloos, maar het nadeel is dat de haartjes erg snel (binnen 4 of 5 dagen) weer terug komen, doordat de haarwortel niet wordt verwijderd. Smeer de crème niet op plekken waar je huid erg gevoelig is, zoals rondom de ogen en op puistjes. Houd ook goed de tijd in de gaten, te lang laten inwerken kan zorgen voor irritatie.

Harsen of waxen is de meest effectieve methode. Je zult wel even je tanden op elkaar moeten zetten, want het is niet volkomen pijnloos. De haartjes blijven wel -naarmate je het langer gebruikt- steeds langer weg en ze komen dunner terug. Het harsen zal dus ook minder pijn gaan doen na een tijdje. Hars en wars zijn er in strips en in vloeibare substantie. Let bij de vloeibare hars op dat je het bij de juiste temperatuur pas aanbrengt op je huid om verbranding te voorkomen. Wanneer je zelf niet durft te harsen, kun je altijd terecht bij de schoonheidspecialist.

Wanneer je geen zin hebt om steeds weer te ontharen, kun je de gezichtshaartjes ook bleken. Dit kan met een speciale ontkleuringcrème voor het gezicht. Het middel bestaat uit een poeder en een crème die met elkaar vermengd moeten worden. Breng het aan op de plekken waar het nodig is en laat het intrekken. Daarna afspoelen met koud water. De haartjes zijn nu lichter en dus bijna onzichtbaar! Dit is ideaal voor de fijne haartjes in het gezicht.

Wanneer de haargroei ernstig is, kun je het beste je huisarts raadplegen. Hij kan je dan eventueel doorverwijzen voor een laserbehandeling. Na een paar behandelingen zal de haargroei aanzienlijk minder zijn.

Veel succes!

Groetjes,
Felisha Kariman

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!