Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Artiesten Bollywoodshow 'Je T'aime'
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Artiesten Bollywoodshow 'Je T'aime' E-mail
John AbrahamJohn Abraham
'bollywood's most sexy icon' is de bijnaam die John te danken heeft aan de onstuimige scènes van zijn eerste film 'Jism'. Deze Indiaas/Iraanse halfbloed trad Bollywood binnen na het boeken van grootschalig succes als een topmodel. Als de winnaar van de 'Gladrags Manhunt Contest', gingen de deuren voor deze 'Hotshot' open. Naast zijn uitdagende uiterlijk, hebben we ook zijn acteertalenten kunnen bewonderen in; Elan (2005), 'Madhoshi, Dhoom, Lakeer, Paap, Aetbaar (2004), Saaya en Jism (2003). Met deze knallers heeft John velen contracten binnen weten te slepen zoals voor 'River Moon' van regisseur Deepa Mehta's. Deze 'Antonio Banderas' van Bollywood is maar kort op weg naar een carrière maar heeft inmiddels al een hoge positie bereikt. Wordt er een film gedraaid waar John in speelt dan weten we dat het volle zalen zal trekken.

Priyanka Chopra:
Voormalige Miss World 2000 komt deze Valentijn haar cupidopijl richting het Nederlandse publiek schieten. Ze heeft altijd de ambitie gehad om als een ingenieur haar leven te leiden. Maar vanaf het moment dat ze opgegeven was voor de Miss India verkiezing veranderde haar leven enorm. Deze 'Husne Malika' (Koningin der schoonheid) heeft met haar exotische uitstraling een unieke plek in Bollywood veroverd. Naast haar schoonheid heeft Priyanka veel lof gekregen voor haar gedurfde performance in de recente Aitraaz. Op 22 jarige leeftijd is Priyanka al een 'Super Star' met een zonnige zicht op een toekomst. Filmography: Aitraaz(2004), Mujhse Shaadi Karogi (2004), Asambhav (2004), Kismat (2004), Plan (2004), Andaaz (2003), The Hero (2003), Thamizhan (2002).

Shaan:
Zijn Nederlandse fans heeft Shaan inmiddels al overtuigd van zijn betoverende stem. De afgelopen concerten van Shaan hebben een 'DHAMAKA' niet alleen in Nederland maar wereldwijd gecreëerd onder de muziekliefhebbers. Deze ster heeft de laatste jaren zijn zangcarrière op een zeer hoog niveau weten te ontwikkelen. Shaan heeft inmiddels al viertal albums uitgebracht die records hebben gebroken. Bovendien was hij de presentator,leider en jurylid tegelijkertijd van de Indiase Idols programma 'Sa Re Ga Ma Pa'. Onlangs is Shaan tijdens de 97ste verjaardag van 'Bank Of Baroda' geprezen voor zijn verveelvoudigde carrière die hij grandioos heeft uitgebreid. Zijn reis in de muziekwereld is sinds kort van start gegaan, maar aan zijn lange verblijf is geen twijfel mogelijk. Albums: Q-Funk 1995, Naujawan11996, Loveology 1996, Tanha Dil 2000.

Shreya Ghoshal
De jongste Indiase zangeres Shreya Ghoshal heeft vele harten weten te verlammen met het nummer 'Bhairi Pya' in Devdas en velen vuren en vlammen weten aan te wakkeren met 'Jadoo hai nasha hai' in de film Jism. Op 18 jarige leeftijd kreeg de uit Calcutta afkomstige zangeres het aanbod om het stem van Paro (Aiswariya Rai) te vertolken in de film Devdas. Haar carrière begon bij 'Sa Re Ga Ma Pa' waar juryleden en muzikale duo Kalyanji-Anandji enorm onder de indruk waren en Shreya meteen onder hun hoedde namen en haar anderhalf jaar trainden. Daarna heeft Shreya de één na de andere prijs binnen weten te slepen en in verscheidene gebieden van de muziekwereld grote naam weten te maken. Filmography: Tumsa Nahin Dekha (2004), Dhoom (2004), Aan: Men at Work (2004), Main Hoon Na (2004), Krishna Cottage (2004), Khakee (2004), Paisa Vasool (2004), Munnabhai M.B.B.S. (2003), LOC Kargil (2003), Out of Control (2003), Saaya (2003), Armaan (2003), Julie Ganapathy (2003), Jism (2003),Devdas (2002)

De organisatie
Sekier entertainment servce verzorgt evenementen voor de Nederlandse Bollywood liefhebbers. Nederland is een multiculturele samenleving waar migranten van over de hele wereld zich hebben gevestigd. Een grote gedeelte van deze groep behoort tot de categorie Bollywood liefhebbers. Dankzij de globalisatie d.m.v. de media spreidt Bollywood zich met de fractie van een seconden uit. Door een klik op de muis kun je zo van de ene van de wereld op de ander belanden. Mede hierdoor verspreidt Bollywood zijn vleugels wereldwijd waarvan de resultaten in Nederland goed te meten zijn. Veel Nederlandse inwoners tonnen hoge mate van enthousiasme richting de 'Glitterous & Glamourous' wereld van de Indiase Film Industrie. Zo wordt per jaar bijvoorbeeld specifieke aandacht geschonden aan Bollywood tijdens de Rotterdamse Filmfestival. Jaarlijks wordt er een reeks van Indiase films op nationale Nederlandse zenders vertoond. Deze 3 uur durende films biedt de mogelijkheid aan om een kijkje te nemen binnen de Indiase levenswijze. Kortom neemt de vraag naar 'Bollywood Entertainment' uitbundig toe. Daarom staat SES gereed om zijn warmte richting het publiek te stralen en hen met uitvoerige Bollywood Entertainment te dienen. SES toverde de dromen van vele Bollywood fans om in realiteit en bood zijn publiek overweldigende shows aan. '28 november 2004' is het precies 6 jaar geleden toen Mannadey op zijn verjaardag een daverende show gaf in Nederland. Voor 'Sekier Entertainment Service' de allereerste, onvergetelijk en duurzame start van een reeks spetterend en kwalitatieve shows. De goede wensen van het publiek die van deze show genoten hadden, gaf SES de moed om zijn publiek te blijven 'entertainen' met verscheidene Bollywood shows. De één na de ander show boekte SES grootschalige succes bij het Nederlands publiek. De kleinschalige muziekevenementen in Nederland werden voor het eerst door SES vervangen met omvangrijk grote auditoria shows. Mede dankzij zijn professionele aanpak is de organisatie van groot belang geweest.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!