Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Recensie: Blackmail
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Recensie: Blackmail E-mail
BlackmailEen ietwat vreemde titel voor deze film waar het echte chantagewerk pas later in de film voorkomt en niet zo lang duurt. Maar misschien komt dat, omdat de film later een andere wending krijgt.

Ajay Devgan speelt in deze film weer eens de slechterik, wat hem trouwens goed afgaat. Abhay (Sunil Shetty) werkt bij de politie en is gelukkig met zijn vrouw (Priyanka Chopra) en zijn zoon Chirag (Parth Dave). Diya Mirza speelt, als Anjalie een bescheiden rol. Anjalie is getrouwd met Shekhar (Ajay Devgan). Tijdens 1 van zijn ontsnappingspogingen, raakt zij zwaar gewond en komt in het ziekenhuis te overlijden.

Shekhar zit in de gevangenis vanwege zijn hulp aan het helpen ontsnappen van een paar grote criminelen. Deze criminelen worden uiteindelijk gepakt en komen ook in de gevangenis terecht. Daar benaderen ze Shekhar, die zijn tijd er bijna op heeft zitten. Shekhar wordt gevraagd om Abhay om te brengen. Hij heeft namelijk het broertje van 1 van de criminelen (Mukesh Rishi) omgebracht en zint op wraak. Shekhar heeft daar wel oren naar, omdat hij zelf ook een appeltje te schillen heeft met Abhay…..

Na zijn vrijlating richt Shekhar zich op Abhay en zijn gezin. Abhay is daar natuurlijk niet van gediend en stelt zich heel agressief op. Wat wij inmiddels wel gewend zijn van Sunil Shetty. Het is nog steeds niet duidelijk wat voor rol Shekhar in het verleden heeft gespeeld waardoor Abhay zo over zijn toeren is. Dit is om de spanning er wat in te houden.

Dan komt Shekhar erachter dat hij een zoon heeft, die op de dag van het overlijden van zijn vrouw, geboren is. De pater die hem dit vertelt, vermeld er ook bij dat Abhay er meer over weet. Dus gaat Shekhar weer Abhay opzoeken. Dit keer is Chirag waar hij zich op richt. Shekhar wilt van Abhay weten waar zijn zoon is. Abhay zegt er niets van te weten en wil dat Shekhar zijn gezin met rust laat. Dan ontvoert Shekhar, Chirag, met als eis, binnen 24 uur informatie over zijn zoon.

Door deze ontvoering wordt Abhay in een zeer lastige situatie gebracht. Behalve dat zijn zoon in gevaar is kan hij zijn geheim niet langer voor zich houden. Hij vertelt zijn vrouw dat zijn zoon niet is van zijn oudere overleden zus is…….

De film gaat over van het verleden naar het heden en vervolgens weer naar het verleden. Het is zoals verwacht een typische Ajay Devgan/Sunil Shetty film met veel actie en wilde achtervolgingen in. Voor de echte fans van Priyanka Chopra en Diya Mirza, de rollen van deze dames stellen niet veel voor. Wat tegenvalt aan deze film dat het niet echt spannend wordt ondanks dat men geprobeerd heeft de spanning er zoveel mogelijk in te houden. Op een paar punten is de film niet zo geloofwaardig. Zoals de scène in het begin van de film, waar de zware criminelen Shekhar in zijn cel opzoeken. De scène waarin Abhay het kind van Anjali meeneemt uit het ziekenhuis en naar zijn huis meeneemt, zonder dat iemand wat vraagt of zegt.

Een matige film met een tragisch einde…

Regie: Anil Devgan
Cast: Ajay Devgan, Sunil Shetty, Priyanka Chopra, Diya Mirza, Mukesh Rishi

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!