Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Nieuws arrow Kort Bollywoodnieuws maart 2005
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Kort Bollywoodnieuws maart 2005 E-mail
Juhi ChawlaHet is alweer een tijd geleden dat er film uitkwam met Juhi Chawla. Binnenkort komt de film ´My Brother Nikhil´ uit. Hierin speelt ze zus van een zwemkampioen, Nikhil (Sanjay Suri).

Amitabh Bachan komt alweer met een nieuwe film. ´Dil Jo Bhi Kahey…´wordt verwacht in april. Deze film is opgenomen op Mauritius. Dit keer niet met de mooie landschappen, maar de sociale en raciale problematiek. De film is gebaseerd op de 42-delige Franse televisieserie die op Mauritius een groot succes was. Een film om naar uit te kijken.

KaalDe Indiase dierenrechten organisatie is niet te spreken over de manier waarop wilde dieren in heeft Karan Johar´s nieuwste film ´Kaal´ worden behandeld. Volgens de organisatie worden de dieren op een wrede manier behandelt en er is ook officieel geen toestemming voor het gebruik van deze dieren.
´Kaal´ komt uit op 29 april a.s en het schijnt dat Shah Rukh Khan voor een deel van de productie heeft verzorgd.

De nieuwe film, ´Yakeen´, met Arjun Rampal wordt op 6 mei uitgebracht. De film wordt beschreven als een romantische thriller. Zijn tegenspeelster is Priyanka Chopra.

Een megacast in de film ´Dus´. De film gaat over een Pakistaanse geheimagent die samenwerkt met de Indiase krijgsmacht om zo een internationale terroristennetwerk te ontmantelen. Sanjay Dutt kruipt in de rol van het hoofd van de anti-terreurbrigade.
Cast: Sanjay Dutt, Suniel Shetty, Abhishek Bachchan, Zayed Khan, Shilpa Shetty, Esha Deol, Dia Mirza, Raima Sen, Pankaj Kapur, Jawed Sheikh.
Wordt verwacht in juni 2005.

Naast de eerder aangekondigde rol in de film ´Chaos´ met Meryl Streep, heeft Aiswarya Rai een nieuwe rol bemachtigd, dit keer in de Hollywoodfilm ´Singularity´. Haar tegenspeler is Brendan Fraser.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!