Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Preview: Kaal E-mail
KaalKaran Johar en Shah Rukh Khan hebben alweer de krachten gebundeld, maar dit keer is de productie van de nog uit te komen film 'Kaal' in hun beider handen. De releasedatum staat op 29 april aanstaande. Shah Rukh Khan zal verschijnen aan het begin van de film, in een zogenoemde item song, samen met Malaika Arora. Alleen hun namen al veroorzaken al een hype, maar samen met de megacast van Ajay Devgan, Vivek Oberoi, John Abraham, Lara Dutta, Esha Deol wordt deze film al bestempeld als 1 van de toppers van 2005!

De succesvolle producer Karan Johar heeft vele successen op zijn naam staan. Of het nou als regisseur (Kabhi Khushi Kabhi Gham, Kuch Kuch Hota Hai) is of als producer(Kal Ho Na Ho) .

Voor de oplettende fans is het duidelijk dat deze film totaal anders is dan de andere films van Karan Johar in het verleden. Het lijkt erop dat Karan zich op een ander terrein wil begeven met ´Kaal´. Wat zo te zien geen slecht idee is. ´Kaal´wordt ook het regiedebuut van Soham Shah.

Het maken van deze film ging niet helemaal zonder slag of stoot. De dierenrechtenorganisatie beschuldigde Soham Shah van vermoedelijk misbruik van wilde dieren. Hij zag zich genoodzaakt uit te leggen dat hij wel over de juiste papieren bezit om de dieren te mogen gebruiken. Er is zelfs een subtiele boodschap in de film verwerkt voor het behoud van de tijger. En ook de sterren hebben aan opnames meegewerkt voor het behoud van de tijger. " Dus waarom zou ik iets doen wat in strijd is met de boodschap in de film?", vraagt Soham zich af.

Soham is zelf naar de betreffende instantie gestapt om er zeker van te zijn dat hij de juiste papieren beschikt en dat er afspraken werden gemaakt. Dus van overtreding van de regels is geen sprake. Het is niet mogelijk om in een 2 durende film geen enkel tijger te laten zien. Tja, dat zou inderdaad niet geloofwaardig overkomen. De dieren zijn nou eenmaal een onderdeel van de film.

Het verhaal speelt zich af in het Jim Corbett National Park in Uttaranchal. Krish Thapar (John Abraham) is een onderzoeker, Riya (Esha Deol) is zijn vrouw. Samen werken ze aan een onderzoeksproject. Tegelijkertijd zijn er ook een aantal toeristen daar, waaronder Dev (Vivek Oberoi) en Ishika (Lara Dutta) voor wat avontuur. Maar dan op een wat enge avond gebeuren er vreemde dingen in het park en verdwijnen er ineens mensen uit de groep. Het schijnt dat bovennatuurlijke krachten achter deze gebeurtenissen zit dat deels dier en deels geest is.

En dan komt ineens het dorpshoofd Kali Pratap Singh (Ajay Devgun) naar het park toe. De 2 koppels besluiten om elkaar te steunen in het oerwoud en in de buurt te blijven van het dorpshoofd, aangezien hij meer kennis heeft van de omgeving en de situatie. Het is een race tegen de klok. Samen vechten ze tegen de onzichtbare kracht. Wie zal het overleven en wie niet? We zullen het binnenkort zien..

Gieta
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!