Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Preview Waqt, the race against time!
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Preview Waqt, the race against time! E-mail
WaqtAl een aantal weken zie ik op ZeeTv reclame van de nieuwe film Waqt op het beeld verschijnen. Na een aantal seconden van het zien van deze reclame was al duidelijk dat de ervaren acteur Amitabh Bachan, Akshay Kumar en Priyanka Chopra in deze film te zien zijn. De titel Waqt deed mij verlangen naar meer informatie. En Sangelie ging hier natuurlijk naar op zoek.

Het verhaal..
WaqtIshwar wordt gespeeld door Amitabh Bachan. Hij bespaart zijn enige zoon, Aditya of ook wel Adi genoemd, (gespeeld door Akshay Kumar) het liefst al het verdriet van de wereld. Adi is de oogappel van Ishwar. Dit terwijl Ishwar niet gewaardeerd word door zijn zoon. Zijn vrouw Sumi (gespeeld door Shefali Shah) durft daarentegen toe te geven dat haar zoon een verwend nest is, hoewel beide ouders erg dol zijn op hun zoon Adi. Een vliegtuig schikken voor een picknick is voor Adi geen enkel moeilijkheid. Adi leeft zijn leven tot het uiterst en bekommert zich niet om de toekomst. Sumi wijst Ishwar altijd op Adi's fouten. Ishwar heeft een zware jeugd gehad waardoor Ishwar vind dat zijn zoon het allerbeste heeft verdiend. Adi maakt schaamteloos misbruik van zijn vaders liefde. Als het aan Ishwar ligt kan zijn zoon Adi in zijn ogen niets foutief veroorzaken. Zelfs wanneer Adi weg loopt met het meisje van zijn keus, genaamd Pooja (gespeeld door Priyanka Chopra), vergeeft zijn vader Adi meteen. Adi heeft één droom. En dat is een superster worden. Hij is al helmaal niet geinteresseerd om zich toe te voegen bij zijn vaders succesvolle speelgoedbedrijf. Wanneer alles in Adi's leven goed verloopt en Pooja in verwachting is, is iedereen opgewonden en gelukkig. Tijdens de training van de wedstrijd waar Adi aan mee doet slaat het ondenkbare toe. Adi wordt uit zijn luxueuze woning gedreven en is hierdoor genoodzaakt om te leven in een vies oud buitenhuisje. Adi is verbaasd en troost zichzelf met de gedachte dat zijn vader een wrede grap met hem uit haalt. Adi's verdriet verandert in woede wanneer hij realiseert dat zijn ouders geen reden hebben om Adi voor de gek te houden. De deuren van zijn ouders zijn gesloten. Adi is wanhopig wanneer er geen voedsel of elektriciteit is. Hij is omgeven door een kale muur, een kale vloer en een hongerige hoogzwangere Pooja. Het is een strijd tegen de tijd. De vraag is nu of zijn haat tegen zijn vader hem zal prikkelen. Voor Ishwar, zullen zijn krachten al zijn pijn overwinnen? Voor Sumi, zal haar vertrouwen op lange termijn winnen? Zal de liefde tussen Adi en Pooja tijdens de slechte leefomstandigheden worden veroverd? Het is inderdaad een strijd tegen de tijd!

Na het zien van de film…
De film Waqt beschikt over hamersterke optredens. Amitabh Bachan bewijst weer dat hij onzichtbaar is wat betreft zijn acteerwerk. De acteur valt in deze film het meest op wanneer hij zijn liefde voor zijn zoon laat zien. Zijn aanwezigheid alleen licht het hele doek op. Akshay Kumar wordt bij elke film steeds maar beter. Akshay doorneemt zijn stuk met complete begrip voor zijn karakter. Hij scoort vooral tijdens emotionele momenten in de film. Shefali Shay is een ander talent waarnaar uitgekeken kan worden. Haar vertoning is elegant en komt met veel overtuiging over. En zelfs Priyanka Chopra laat zeker een impact achter. Waqt is een goedgemaakte familie film dat je aan het huilen en lachen maakt. Dit is te danken aan de sterke emotionele waarde in de film. Dit is een film dat de ladder van succes kan beklimmen. Een must voor elke ouder en kind om deze film te bezichtigen!

Bron: www.waqtthefilm.com

Sangelie
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!