Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Preview: Bunty aur Babli
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Preview: Bunty aur Babli E-mail
Bunty aur BabliNa ´Saathiya´ stort regisseur Shaad Ali zich op de volgende Yash Raj film, getiteld ´Bunty aur Babli´. Deze film in Bonny & Clyde stijl heeft als hoofdrolspelers Abhishek Bachchan en Rani Mukerjee. Twee vreemden op de vlucht in het stoffige Uttar Pradesh. En raad eens wie op deze twee boeven mag jagen? Niemand minder dan Amitabh Bachan.

Het lijkt erop dat ´Bunty aur Babli´een nieuwe mijlpaal is in de carrière van Abhishek. Behalve zijn wat slankere lijn, door zijn sportieve karakter in de film, heeft ontwerper Aki Narula, bekend van ´Dil Chahta hai´,hard gewerkt om Abhishek een andere look in de film te geven. De rol is anders dan welke rol Abhishek tot nu toe heeft gespeeld. De bedoeling is duidelijk, Abhishek moet er wat jonger uit zien en daarvoor heeft hij zowat 13 kg speciaal voor de film, kwijtgeraakt. Behalve ontwerpen heeft Aki Narula elk aspect van haar tot kostuum perfect verzorgd. Uiteraard ontbreekt de itemsong niet. Dit keer is het de eer aan Aishwarya Rai. Maar dat is niet het enige wat ze doet. Aishwarya heeft ook een heuse rol in de film, ze speelt het buitenlandse meisje Kate.

Het verhaal van ´Bunty aur Babli´ draait om drie hoofdrolspelers.

Bunty aur BabliBunty-Abhishek Bachan
Fursatganj is een piepklein stadje. Te klein voor grote dromen en zeker voor de dromen die Rakesh heeft. Rakesh is een buitenbeentje in zijn stad. hij verdwijnt liefst in ruimtes waar niemand hem kan vinden en aanraken. Rakesh is een man van schema´s, ideeën en rusteloosheid. Zijn hersenen en zijn vingers zijn constant ergens mee bezig. Hij doet elke dag dingen op de manier waarop een ander het niet zou doen. Hij omringt zichzelf met vele vreemde gedragingen en dingen. Binnen een verlaten fort, stille hoeken, waar niemand hen kan zien. Hij verdwijnt in deze plekjes om zijn gedachten de vrije loop te laten. Hij wilt zich begeven tussen de rijken der aarde. In limousines, genoemd worden in de krantenkoppen. Kortom, hij wil weg uit zijn stadje.

Babli - Rani Mukerjee
Pakinagar is, om het maar even zo uit te drukken, een klein zwarte saaie stad waarin Vimmi haar kleurende dromen heeft. Dromen in welke ze zich helemaal verdiept. Ook zij heeft haar geheime plekjes zoals een haar geheime fort. Zij heeft een dilemma: doen wat elk jong huwbaar meisje doet of een totaal andere weg in slaan. Haar droom: de koningin van de hele wereld te worden.

Dashrath Singh - Amitabh Bachan
Een jager. Hij haat mensen die de regels overtreden, maar heeft zelf ook een hekel aan de regelgeving. Hij is schrikaanjagend, maar wekt ook nieuwsgierigheid.
Hij is de plaatsvervangend hoofd van politie, afdeling misdaad. Maar dit laatste is twijfelachtig, want niemand heeft hem ooit in uniform gezien.

Dit is het verhaal van Bunty en Babli, twee ambitieuze dromers. Twee vrije zielen geboren en gevangen in de stedelijke werkelijkheid. En zo pakken ze hun boeltje in een versleten tas, doen een doek, ten teken van zelfvertrouwen, om hun hals en gaan erop uit. Onderweg komen ze elkaar tegen. Ze gaan, kris kras door het land, ontmoeten veel mensen en doen zichzelf ook voor als andere….

Na het succes van Veer-Zaara, met de één van de meest melodieuze muziek en aangrijpend verhaal, is Yashrai Films er helemaal klaar voor om hun volgende succes te lanceren ´Bunty aur Babli´. Amitabh en Rani zijn weer samen te zien op het witte doek, na hun geweldige rol in Sanjay Leela Bhansali´s succesvolle film ´Black´. Het lijkt er op dat Rani de beste rollen krijgt en de meeste van haar films, doen het goed.
Abhishek moet nog een succes aan zich toeschrijven. Laten we hopen dat ´Bunty aur Babli´ de nodige positieve draai aan zijn carrière kan geven.

Releasedatum: 27 mei 2005.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!