Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow IIFA Awards arrow Persconferentie van 12 mei 2005
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Persconferentie van 12 mei 2005 E-mail
Om half vijf waren de meeste genodigden binnen in een ruimte in de Amsterdam Arena. Hier werd de persconferentie van de IIFA Foundation gehouden over het aankomende cricket event van 10 juni 2005.

Allereerst begint de conferentie met een korte introfilm over de voorgaande jaren van de IIFA Awards. De persconferentie wordt bijgewoond door onder andere Henk Markerink, directeur van de Amsterdam Arena, Viraf Sakari van de organisatie Wizcraft, Roel Mosterd van Baxter Public Relations, de voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond René van Ierschot, Peter Wybenga van Amsterdam Partners, de heer Tewarie van de Nederlandse Hindoe Raad en Menno van de Steen van de Schiphol Group. Deze waren allen zeer te spreken over het feit dat de IIFA Awards en de IIFA Foundation Celebrity Cricket Match in Amsterdam gehouden zullen worden. Amsterdam zal aan het IIFA weekend ongeveer 22 miljoen euro verdienen.

Allereerst wordt de persconferentie geopend door de heer Roel Mosterd. Hij is zeer te spreken over alle sprekers van de persconferentie, hij geeft het woord aan Henk Markerink, de directeur van de Amsterdam Arena. Hij heeft aan dat de award uitreiking niet allen belangrijk is voor Nederland, maar ook voor de rest van de wereld. Zo zal de rest van de wereld ook te zien krijgen dat Amsterdam een podium is voor de gehele wereld en in het speciaal natuurlijk de Amsterdam Arena. Volgens hem sluit het IIFA concept aan bij de wensen van de Amsterdam Arena. Deze grote productie zal 25.000 bezoekers verwachten.

Als tweede spreker stelt Menno van de Steen van de Schiphol Group zich voor. Begin juni zullen de vele Indiase beroemdheden richting Nederland komen, Schiphol is van plan om al deze belangrijke mensen op een speciale manier te onthalen. De meeste informatie kan men terug vinden op de site van Schiphol. In ieder geval zal Schiphol Plaza omgetoverd worden in Indiase stijl en alle beroemdheden worden onthaald met een rode loper. Verder zijn er diverse Meet & Greet te winnen en een viparrangement. Schiphol is bijzonder vereerd door de komst van de IIFA Awards.

Voorzitter van de Hindoe Raad laat in het kort weten dat het voor vele Nederlandse hindustanen een droom is die werkelijkheid wordt. Vele hindustanen zijn opgegroeid met Indiase filmbeelden en filmliederen. Dat de IIFA organisatie Nederland en in het speciaal Amsterdam gekozen heeft maakt hem als trotse Amsterdammer alleen maar blij. Voor hem heeft Amsterdam een gouden greep gedaan!

De laatste spreker, Viraf Sakari van Wizcraft is heel blij over de reclame die gedaan is over het IIFA event in Amsterdam. Hij laat allereerst een korte filmboodschap zien van niemand minder dan Amitah Bachan. De film laat opmerkingen zien over Amsterdam van Fardeen Khan, Sonu Nigam, Sohail Khan, Anil Kapoor en vele andere Indiase beroemdheden. Viraf vertelt verder dat er in drie dagen 25 films vertoond zullen worden in de Tuschinski in Amsterdam. Dit is tevens de eerste keer dat de IIFA een filmfestival houdt. Amsterdam zal dus op 10 juni 2005 ook de première houden van de IIFA film festival. En dan eindelijk de opstelling van de IIFA Foundation Celebrity Cricket Match. De captains zullen niemand minder dan Shah Rukh Khan en Sunil Shetty zijn.

De indeling van team A:

  • Captain: Suniel Shetty
  • Vice captain: Hritik Roshan
  • De teamspelers: Abhishek Bachchan,Amitabh Bachchan, Andre, Anil Kapoor, Arbaaz Khan,Arshad Warsi, Arvinda D'silva, Dino Morea, Diya Mirza, Esha Deol, Fardeen Khan, Kareena Kapoor, Kunal Kholi, Ritesh Deshmukh, Sabbas, Shilpa Shetty, Viraf, Vivek Oberoi, drie Nederlandse spelers en een Engelse speler.

De indeling van team B:

  • Captain: Shah Rukh Khan
  • Vice captain: Azzarudin
  • De teamspelers: Aftab Shivdasani, Aishwarya Rai, David Dhawan, Feroz Khan, Isha Koppikar, John Abraham, Mahima Chaudhary, Preity Zinta, Rahul Khanna, Sahid Kapoor, Saif Ali Khan, Sanjay Dutt, Sanjay Gadvi, Sohail Khan, Urmila Matondkar, Vinod Kambli, Zaiyed Khan, drie Nederlandse spelers en een Engelse speler.

Deze wedstrijd zal gehouden worden in de Amsterdam Arena.

Verder zullen er diverse Indiase ministers overkomen voor een serieuze vergadering om de band tussen Nederland en India te verbeteren. En dan het hoogtepunt van het IIFA event in juni, de Award uitreiking op zaterdag 11 juni. Voor de Award uitreiking zal er een special rode loper show zijn voor de beroemdheden. Heel wat bekende zullen er dan de Arena binnen wandelen. Verder zullen er van Aishwarya Rai, vader en zoon Bachan, Salman Khan, Lara Dutta, Isha Sherwani, Bombay Rockers, Rouge, Karina en Shaheed Kapoor, Hari Haran & Daler Mehendi speciale acts te zien zijn tijdens de uitreikingen. De avond zal geopend worden door een speciale act van Amsterdam Partners. Dee uitreikingen zullen gepresenteerd worden door niemand minder dan Shah Rukh Khan. Het beloofd dus nog heel wat te worden. Indian Feelings zal de komende maand jou op de hoogte houden!

San
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!