Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Persvoorstelling van Kaal
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Persvoorstelling van Kaal E-mail
KaalOp 25 mei is het dan eindelijk zover, de galapremière van de film Kaal. Deze zal gehouden Pathé de Buitenhof in Den Haag. Vanaf 26 mei zal de Pathé theater in diverse grote steden in Nederland de film Kaal vertonen.

Afgelopen vrijdag is er een speciale persvoorstelling van de film Kaal geweest. Indian Feelings was hierbij aanwezig.

De productie van Kaal is in handen van niemand minder dan Shahrukh Khan en de film is geschreven door de getalenteerde Karan Johar. De cast van Kaal is zeer zeker de moeite waard om te bezichtigen; Ajay Devgan, John Abraham, Esha Deol, Vivek Oberoi en Lara Dutta. Het verhaal speelt zich af in India op de locatie Orbit National Park. Naar aanleiding van diverse moorden door mensetende tijgers wordt er een onderzoek ingesteld door National Geographic. Dit onderzoek wordt in handen gelegd van een expert op het gebied van tijgers, de heer Krish Thapar (John Abraham) en zijn vrouw Riya (Esha Deol), die een natuurfotografe is. In datzelfde weekend vertrekken Dev (Vivek Oberoi) & Ishika (Lara Dutta) met twee vrienden voor een reis naar hun boerderij.

Kaal

Helaas brengt het (nood)lot hun naar Orbit National Park, waar op dat moment de ontmoeting plaatsvindt met Krish en Riya. Door omstandigheden komen de groepen bij elkaar. In de nacht komen ze er al snel achter dat de angst van de jungle van Orbit National Park tot leven komt. In de jungle zijn de dieren duidelijk de baas. Vanaf dat moment begint er een reis vol angst, paniek en traumatische ervaringen met de dood als uitgangspunt. Om de reis tot een goed eind te brengen, worden ze geholpen Kali Pratap Singh (Ajay Devgan).

Kaal

Hij neemt de uitdaging aan om de groep veilig uit de jungle te helpen. Hier begint dan de vlucht uit de jungle om te ontsnappen aan de tijd van de dood.

Wat er opvalt aan de film is dat er tijdens de film geen liedjes voorkomen, wat we normaal gewend zijn van een Bollywoodfilm. De titelsong is in handen van Shahrukh Khan en deze is te zien aan het begin van de film. Verder zijn er stukjes in de film die bekend zijn van de diverse Amerikaanse films. In Kaal is er een stap gezet om een breder publiek te interessen voor Bollywood-producties met een beetje een westerse kijk op de inhoud van de film. Vanaf aanstaande woensdag zullen we merken of het daadwerkelijk zal aanslaan bij de breder gekozen publiek van Nederland. En deze opmerkelijke film is zeer zeker de moeite waard om te bekijken.

Ben je benieuwd naar een fragment van de film Kaal, een korte reportage over deze nieuwe productie en een exclusief interview over het gala première van deze film, dan kan je deze beluisteren via Surya Radio (www.suryamedia.nl) bv. tijdens Bollywood on Air op de zaterdag of op de zondag tijdens een van de programma's!

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!