Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow IIFA Awards arrow Schiphol Bollywood Evenement
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Schiphol Bollywood Evenement E-mail
SchipholAfgelopen week was Amsterdam heel even de stad van de Indian Cinema. Schiphol hing vol met vlaggen, pamfletten en posters in het kader van het IIFA weekend. Op 8, 9 en 10 juni werden de artiesten hartelijk ontvangen op de rode loper die speciaal was uitgerold op Schiphol voor de Bollywoodsterren. Fans konden erbij zijn door zich op te geven op de website van schiphol. Het was er dan ook een drukte van jewelste. Honderden fans hielden hun fotocamera en handtekeningenboekje gereed, terwijl zij wachtten op hun idool.

Terwijl iedereen vol spanning stond te wachten, maakten Kirtie Ramdas en Narsingh Balwantsingh het publiek alvast warm. Op grote televisieschermen waren live-beelden van de gate te zien, zodat de fans hun idolen vanaf het scherm konden volgen totdat zij Schiphol Plaza binnenkwamen. Het publiek 3 dagen genieten van optredens van dansgroep Kamal Roshan, muziek van DJ Prako en we konden kijken naar de drumband Punjabi. Verder waren er hapjes aanwezig zoals roti, samosa en bara en waren er diverse souveniertjes te koop.

PubliekDe eerste dag arriveerden the Brand Ambassador Amitabh Bachchan en zijn zoon Abhishek Bachchan op Schiphol. Nadat zij de winnaars van de Meet&Greet te woord hadden gestaan en het publiek de mogelijkheid hadden gegeven om foto's te maken, verlieten zij Schiphol Plaza weer over de rode loper. Ook Salman Khan, Emran Hashmi, Arshad Warshi en Urmila Matondkar werden verwelkomt door hun fans. Tussendoor verzorgde Maud een spetterend optreden. Verrassend was dat Jorgen Raymann ook even langskwam om zich uit te spreken over het IIFA evenement. Hij is een grote fan van Amitabh Bachchan en hij heeft interesse in Bollywood gekregen sinds hij is getrouwd met zijn Hindoestaanse vrouw. Tante Es is overigens een grote fan van Shahrukh Khan.

Op 9 juni stonden we al vroeg op Schiphol. Het was nog drukker dan de vorige dag en de fans stonden te popelen om een glimp op te vangen van Saif Ali Khan, Zayed Khan en Hrithik Roshan. Berry Damri was ook aanwezig en zong een paar fantastische nummers. Anu Malik en Dia Mirza kwamen het publiek ook even begroeten.

Shahrukh KhanEn dan breekt de dag aan waarop we allemaal hebben gewacht. Vrijdag 10 juni stond Schiphol Plaza bomvol met Shahrukh-fans. IndianFeelings mocht mee naar de gate om Shahrukh te verwelkomen. Nadat de pers was aangekomen bij de gate werd de rode loper uitgerold en moesten we ruim drie kwartier wachten op het vliegtuig. Nadat we allemaal een mooi plekje hadden gevonden zagen we het vliegtuig aankomen. Een paar minuten later, toen de overige passagiers het vliegtuig hadden verlaten, kwamen Shahrukh Khan en Fardeen Khan de pers tegemoet. Shahrukh zag er erg vermoeid uit, maar deed toch z'n best om de media te woord te staan. Hierna vertrokken we weer naar Schiphol Plaza, waar Shahrukh en Fardeen elk moment binnen konden komen. Ondertussen waren Shilpa Shetty, Daler Mehndi en Preity Zinta Schiphol Plaza ook binnengekomen. Het geschreeuw van de fans was te horen over heel Schiphol toen de deuren opengingen en toen Shahrukh in de deuropening verscheen, moest de beveiliging aantal keer ingrijpen om ongelukken te voorkomen. Gelukkig is alles toch goed afgelopen en hebben veel fans van Shahrukh hem in levende lijve kunnen zien!

Het Schiphol Bollywood evenement was een groot succes. Honderden mensen hebben de filmsterren van dichtbij mogen meemaken en daarom mogen we zeker spreken van een geslaagd evenement!

Bekijk de foto's die zijn genomen op Schiphol (9 juni 2005)

Bekijk de foto's die zijn genomen op Schiphol (10 juni 2005)

Bekijk de foto's die zijn genomen op Schiphol (11 juni 2005)

Felisha Kariman
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!