Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Biografie: Esha Deol
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Biografie: Esha Deol E-mail
Esha DeolMet haar rol in Koi Mere Dil Se Pooche (2001, Boney Kapoor) gaf ze haar carrière een enorme boost. Maar de grote doorbraak waar ze op hoopte bleef uit. De geruchten dat ze te 'dik' zou zijn, kwamen langzaam op gang, in Bollywood was geen plaats voor Esha. De dochter van Dharmendra en 'Dream Girl' Hema Malini leek afgeschreven. Gebrek aan talent werd haar toegeschreven toen ze een rol in 'Hey Ram' en 'Mohabbatein' weigerde. Medio 2005 lijkt het tij voor haar te keren, met haar succes in Dhoom. Esha Deol een eendagsvlieg of een nieuw talent?

Als puber deed ze niets liever dan haar moeder naspelen in diens films. Haar beslissing stond vast, als ze groot was zou ze ook een bekende actrice worden. Papa lief leek roet in het eten te gooien, want het leek hem geen goede keuze. Als geen ander weet hij de nadelen van het vak. Onder druk van zijn vrouw en misschien ook een dikke knuffel van Esha gaf hij dan toch toe. Aan haar talent zou het niet liggen, want niet alleen spreekt ze haar talen (Hindi, Urdu en ja zelfs ook Tamil) ze heeft ook een graad in het Klassieke dans.

Voor een rol hoef je bij haar niet aan te kloppen, want dat regelt haar moeder allemaal. Onder haar eigen productie maatschappij H.M. Creations, gaat Hema dit jaar 2 films uitbrengen, waar Esha uiteraard de hoofdrol in speelt. In India wordt ze al vergeleken met papa's kindje Hritik Roshan. Want, toen het met Hritik zijn carrière niet 'lukte', besloot zijn vader Rajesh Roshan eens in de pap te gaan roeren. Met succes, want hij heeft nu vele kassuccessen op zijn naam staan. Het valt te bezien, of Esha ook grote successen op haar naam zal gaan schrijven.

Haar lieve uitstraling zal niet dwars liggen en ook haar schoonheid zal haar geen windeieren leggen. Maar dat was vroeger wel anders, als puber was ze tamelijk dik (volgens haarzelf stevig) en daar werd natuurlijk over geschreven. In de sportschool is ze gelukkig de nodige kilo's kwijtgeraakt.

Nu de eerste successen (Dhoom en Kaal) beginnen te komen, begint haar ego er jammer genoeg ook te komen. Iedereen schrok zich dood, toen ze na Dhoom haar fee drastisch verhoogde. Zou Esha een nieuwe Kareena Kapoor worden? Die na elke film haar fee verhoogt en dit terwijl de ene flop de andere opvolgt. Zelf verklaarde ze hierover: "I am demanding it because I am getting it. If I don't demand it then how will I get?". Mooie woorden, maar laten we hopen dat de verlegen Esha geen 'femme fatale' wordt.

Hoewel Esha zelf vrijgezel is, begint haar moeder wel een beetje ongeduldig te worden. Hun ideale schoonzoon moet leuk, lief en ook religieus zijn. Als je, je aangesproken voelt en uiteraard nog vrijgezel bent, kan een bezoekje naar haar huis misschien geen kwaad. Hier zijn haar adres en gegevens:

17, Jaihind Society
12th Road , JVPD Scheme
Juhun, Mumbai 400 049, India
Geboortedatum: 2 November 1978
Hint: Haar moeder vind Vivek Oberoi wel een geschikte kandidaat!

Met spanning wacht ik haar aankomende films; Main Aisa Hi Hoon (met Ajay Devgan), No Entry (met Salman Khan, Fardeen Khan EN Anil Kapoor) en DUS (met Sanjay Dutt en Zayed Khan) af. Bekende acteurs en goede regisseurs, Gaat 2005 het jaar van Esha Deol worden. De tijd zal het leren....

Devavratha
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!