Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow IIFA Awards arrow IIFA Awards 2006 definitief niet in Amsterdam
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
IIFA Awards 2006 definitief niet in Amsterdam E-mail
IIFAAmsterdam Partners - het city marketing platform waarin de gemeente, het bedrijfsleven en de regio zijn vertegenwoordigd - heeft besloten dat de IIFA Awards in 2006 definitief niet in Amsterdam zullen worden uitgereikt. De reden hiervoor is dat de organisatie streeft naar diversiteit in haar evenementenbeleid en bij die aanpak past geen reprise van het event in 2006.

Amsterdam Partners heeft de IIFA Awards in 2005 naar Amsterdam gehaald omdat het evenement goed aansloot op de eind vorig jaar gelanceerde 'I amsterdam' campagne, die staat voor creativiteit, handelsgeest en innovatie. Op basis van de vastgestelde citymarketingstrategie zullen de pijlen nu worden gericht op het naar Amsterdam halen van nieuwe, internationaal aansprekende projecten.

Gezien de grote impact op de stad, de wereldwijde publiciteit voor de 'I amsterdam' campagne en de uitgaven door IIFA-bezoekers, kan worden teruggekeken op een buitengewoon succesvol project waarmee Amsterdam Partners haar oorspronkelijke doelstellingen ruimschoots heeft behaald. Tientallen Bollywoodsterren en honderden internationale journalisten hebben hun uiterst positieve mening over Amsterdam en regio gegeven en ervoor gezorgd dat de stad wereldwijd op zeer positieve wijze is geprofileerd. Bijna 12.000 bezoekers genoten in de Amsterdam ArenA van spectaculaire optredens, waarvan de hoogtepunten via Nederland 1 begin juli jl. zijn uitgezonden. Meer dan 400 miljoen televisiekijkers in 120 landen zijn getuige geweest van de diverse programma's rond het IIFA Weekend in Amsterdam en de uiteindelijke uitreiking van de IIFA Awards.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!