Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Recensie: Salaam Namaste
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Recensie: Salaam Namaste E-mail
Salaam NamasteSalaam Namaste gaat over Nick (Saif Ali Khan) een chef-kok en Amber (Preity Zinta) een radio dj bij radiostation Salaam Namaste. Beide zijn ze jong en onafhankelijk en wonen in Melbourne.

Na een ontmoeting voelen ze zich tot elkaar aangetrokken, waarop ze besluiten om samen te wonen. Alleen hebben ze beide wel een aparte kamer. Na enige tijd verruilen ze hun aparte kamer tot één gezamenlijke kamer. Nu wonen ze dus echt samen als vriend en vriendin. Beide genieten ze van hun leven en doen ze leuke dingen samen.

Tot op een dag wanneer Amber erachter komt dat ze zwanger is. Nick wil er helemaal niks van weten. Hij zou hiervoor dus zijn levensstijl moeten aanpassen. Dit wil hij absoluut niet. Hij stelt voor dat Amber een abortus moet doen. Aangezien hij bang is voor bloed en ziekenhuizen gaat hij geeneens mee. Amber, student in opleiding voor dokter, gaat langs het ziekenhuis. Maar eenmaal een echo gezien te hebben, wil ze het kind houden. Terug naar huis vertelt ze dit aan Nick. Hij is het hier helemaal niet mee eens. Hij besluit de relatie te verbreken.

Aangezien ze samen de huur voor hun huis vooruitbetaald hebben, blijft Amber in hetzelfde huis wonen. Ze trekt weer in, in haar eigen kamer. Samenwonen ze nog wel, alleen gescheiden van elkaar. Ze leven samen in één huis leiden ze beide gescheiden levens.

Ondanks wat Amber probeert Nick wil helemaal niks met haar te maken hebben. Tot op een dag Nick toch naar het ziekenhuis moet om een bloedtest te doen. Daar komt hij achter dat het een tweeling wordt. Dat zet hem wel aan het denken. Aangezien Amber ook zelf alles doet. Hij besluit om een ring te kopen en met Amber te willen trouwen.

Nadat Amber besloten heeft om definitief te vertrekken en op haar zelf te gaan wonen. Vertelt Nick aan haar dat hij toch om haar geeft. Alleen Nick is de afgelopen nacht uitgeweest. Zijn date wordt wakker in zijn bed. Amber treft haar in de kamer van Nick aan. Dit betekent voor haar helemaal het einde van de relatie. Nick probeert haar nog tegen te houden, maar niks helpt. Is hij haar dus voorgoed kwijt?

Wat er verder gebeurt en of het uitdraait op een happy end moet je zelf gaan bekijken. Het is een romantische, komische film en ook actueel. Zeker een aanrader om te kijken. Salaam Namaste draait op dit moment in de bioscopen van Pathé.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!