Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow No entry - een echte bollywood massala film
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
No entry - een echte bollywood massala film E-mail
No EntryEen komische film over drie paren van wie het leven nooit meer hetzelfde is na de ‘entree’ van de zeer ooglijke Bobby. Deze rol wordt vertolkt door Bipasha Basu voor wie het bijna geen fictieve rol meer lijkt te zijn na het regelmatig spelen van deze stereotype. No entry die door Anees Bazmee is geschreven belooft massa entertaining in het verschiet te hebben voor de kijkers. Helaas is het wel komedie die de meeste mensen zelf ook kunnen verzinnen en daarmee te voorspelbaar.

Het verhaal gaat over 3 koppels die een liefdevol leven leiden. Het eerste koppel is dat van Prem(Salman Khan) en Pooja(Esha Deol). Pooja heeft oneindig veel liefde voor haar man Prem en gelooft heimelijk in hem en ziet hem als haar tweede god. Prem daarentegen kan niet afblijven van al die ‘verboden vruchten die er rondlopen, maar probeert zich toch altijd te verschuilen achter een liefdevolle houding tegenover zijn vrouw Pooja. Hij maakt ook gebruik van de goedgelovigheid en de vrijheid die hij krijgt van zijn vrouw. Het tweede koppel is dat van Kishen (Anil Kapoor) en Kajal (Lara Dutta). Kajal is constant verdacht over zijn acties buiten de vier muren van het huis. En dit terwijl haar man Kishen compleet loyaal blijkt te zijn jegens haar, maar door onder andere haar assertieve karakter in deze film blijft dat op de achtergrond.

Aan het eerlijke karakter van Kishen komt een eind als zijn vriend Prem de sexy Club danseres Bobby op hem afstuurt om te laten zien dat er nog heel veel moois buiten loopt. Kishen besluit om het heerlijke leven vol met vrouwen die Prem leidt te willen beproeven. Hierdoor komt hij al gauw in problemen, want zijn vrouw Kajal ontglipt uiteraard niks. Om zich onderuit te helpen schakelt hij zijn vriend Sunny(Fardeen Khan) in, die een fotograaf is en zo nobel als wat is. Sunny heeft aan zijn zijde Sanjana(Celina Jaitley ) ’de girl next door.’ Met wie hij met moeite kan trouwen, omdat hij door te liegen voor zijn vriend in een benauwde situatie terecht komt. Zo benauwd dat Sanjana hem verdenkt van een buitenechtelijke relatie.

Wil je weten hoe de 3 zich uit deze bizarre situatie weten te redden en of ze dan nog een gelukkig leven leiden?

Haal dan snel No entry in huis!

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!