Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow India arrow 40% Indiase mannen aan homoseks
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
40% Indiase mannen aan homoseks E-mail
ImageUit een onderzoek blijkt dat orale en anale seks in India steeds populairder is bij tieners en jong volwassenen. Onderzoekers zeggen dat het zelfs over een aanzienlijke stijging gaat. 5,5% van de Indiase vrouwen zegt al aan anale seks te hebben gedaan, tien jaar geleden was dat 3% Wat orale seks betreft verdubbelde het aantal bij mannen van 16 naar 31%, en bij jonge Indiase vrouw steeg het aantal dat aan orale seks doet in tien jaar van 14 naar 38%. Ook blijkt dat veel Indiase tieners die aangaven dat ze orale seks hebben nog niet aan geslachtsgemeenschap hebben gedaan. Tengevolge van dit Indiase seksklimaat trekt India veel sekstoeristen uit India aan, waarbij er gedacht moet worden aan Hollanders van weleer die hun vrouw en kind in Nederland op deze wijze bedriegen.
India heeft de wereld misschien wel de Kamasutra gegeven, maar de meerderheid van de jonge mannen heeft een conservatief standpunt tegenover sex. Een statistiek in een recent onderzoek over de seksuele houdingen van jonge mannen werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘India Today’. Ongeveer 63% van de mannen verwacht dat hun toekomstige bruid nog maagd is. Maar terwijl de meerderheid van de mannen verwachten dat hun vrouw celibatair bleef tot aan het huwelijk, zei 46% van de mannen dat ze sex hebben gehad voor het huwelijk en 47% gaf toe dat sex uitermate belangrijk was in hun leven.

Ongeveer 34 % zei dat ze sex zouden hebben, eender waar, eender wanneer. Het onderzoek dat geleid werd door AC Neilsen-Org-Marg, omvatte 2559 ongehuwde mannen tussen de 16 en de 25 jaar en ging over 11 Indiase steden. Wanneer het over sex gaat is de meerderheid voorstander van relatief traditionele sex, zeker wanneer het over sex voor het huwelijk gaat. In verschillende delen van het land is praten over sex nog steeds taboe. Maar die houdingen veranderen langzaam aan en jaarlijks worden er meer onderzoeken naar de houding tegenover sex gedaan. De helft van de ondervraagde jongemannen vonden vrouwen die meer onthullende kledij dragen, seksueel bevrijd en bijna 62% zei dat ze met vrienden naar pornofilms keken. Het onderzoek omvatte ook hun kijk op homoseksualiteit. Hoewel het hebben van homoseksuele sex een misdaad is in India en vooroordelen wijdverspreid blijven, zegt 37% van de mannen minstens eenmaal sex gehad te hebben met een andere man.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!