Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Emraan Hashmi: Serial Kisser
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Emraan Hashmi: Serial Kisser E-mail
EmraamIn 2004 was het raak. Na zijn debuutfilm “Footpath” in 2003, kreeg hij een hoofdrol in de film “Murder”. Na Arjun Ramphal en John Abraham is er een nieuwe ladykiller opgestaan uit het niets. Het is niemand anders dan de kersverse, goed uitziende en charmante Emraan Hashmi, ook wel bekend als “Serial Kisser”.

 

Iedereen kent hem ondertussen wel… Deze razend populaire hunk uit de Indiase Cinema heeft de perfecte looks voor een vrouwenversierder en de vrouwelijke fans zijn dan ook niet weg te slaan bij hem (ikzelf ook niet!!). Het is dan ook logisch dat hij rollen krijgt als de grote verleider met sexy scènes waarin hij maar al te vaak topless te zien is.

Goed, even de feitjes: Emraan Anwar Hashmi is geboren op 24 maart 1979 in Mumbai, Maharashtra. Zijn sterrenbeeld is dan ook Ram. Zoals de fans wel opgemerkt zullen hebben, heeft Emraan bruine ogen en zwart haar. Hij heeft een Hogeschool diploma behaald in “Graphics and Animations”. Vrienden noemen hem “Emmi”. Ook is hij is het neefje van de welbekende director, producer, schrijver en acteur Mahesh Bhatt.

Toen Emraan klein was wilde hij een heel lange tijd piloot worden. Dat bleef niet lang, want toen hij eenmaal ging studeren dacht hij meer aan special effects en animaties. Vreemd genoeg wilde hij toen helemaal geen acteur worden, hoewel hij al op heel jonge leeftijd in Tv-commercials te zien was voor siroop en muggenmelk. Daar besloot hij echter mee te stoppen op 10-jarige leeftijd. Maar… hoe is hij dan in hemelsnaam in Footpath terecht gekomen? Het antwoord ligt voor de hand: Mahesh Bhatt. Net hoe vele acteurs en actrices hun doorbraak hebben kunnen vinden door familie op de set, heeft ook Emraan dit geluk mogen ondervinden. Tijdens het filmen van “Kasoor” in 2001, werd hij, toen hij Vikram Bhatt aan het assisteren was, door Mahesh Bhatt gevraagd of hij in Footpath wilde spelen en zo begon zijn carrière als acteur. Intussen heeft hij sinds 2003 in maar liefst 9 films gespeeld. Helemaal niet slecht voor een beginner. Momenteel is hij bezig met 2 nieuwe films die dit jaar nog uitkomen, te weten: “Gangster” en “Good Boy, Bad Boy”.

Emraam HasmiEen bad boy is zeker wel de man geweest die afgelopen december Emraan op zijn wang had gekust!! Dit gebeurde tijdens de muziek-promotie van de film “Kalyug” in Hyderabad, waar Emraan met de Kalyug-team aanwezig was. Uit het niets rende een man met een snor vanuit het publiek naar Emraan toe, kuste hem op zijn wang en was daarna spoorloos verdwenen!! Arme Emmi was sprakeloos, maar ging gelijk zijn wang wassen. Kort daarna liep het echter uit de hand. Alsof het al niet erg genoeg was, werd hij door hysterische fans geknuffeld, getrokken, van zijn horloge beroofd én werd zijn shirt kapot gescheurd!

Gelukkig is er ook nog goed nieuws… Hij stapt namelijk dit jaar nog in het huwelijksbootje met zijn vriendin Parveen Sahani, met wie hij al iets langer is dan 3 jaar. Vanzelfsprekend vind hij haar de vrouw uit zijn dromen. Parveen is lerares op een kleuterschool. Volgens hem is ze geduldig, zacht, huiselijk en traditioneelprecies wat hij wilt.

Nog enkele leuke weetjes: Emraan houdt van koffie en is bang voor… jawel, geesten!! Zijn favoriete film is 'The Last Samurai' en zijn favoriete acteur Michael J. Fox. Hij is naar eigen zeggen een fitness freak. En last but not least: Meneer Hashmi maakt plannen om een Ferrari te kopen!!! Kan hij lekker wat chicks scoren… o nee, hij gaat trouwen!!


Rashna Doerga

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!