Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Fanaa, Kajol's Comeback!!
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Fanaa, Kajol's Comeback!! E-mail
Fanaa Na haar laatste film Kabhi Khushi Kabhi Gham is Kajol, na maar liefst 4 jaar terug in de Indiase Cinema. De reden van deze lange stop was haar huwelijk, zwangerschap en de opvoeding van dochter Nysa, geboren in April 2003. Nu is ze, tot grote vreugde van miljoenen fans over de hele wereld terug in een nieuwe productie van Yash Raj films.

 

Fanaa is een love story over een undercover terrorist en een meisje uit Kashmir. De terrorist wordt gespeeld door onze welbekende Aamir Khan, die eerder in grote hits geeft gespeeld zoals Raja Hindustani (1996), Lagaan (2001), Mangal Pandey: The Rising (2005) en zijn laatste succes Rang De Basanti. De naam van Aamir's personage is Rehan Qadri. Amir Khan

Het meisje wordt gespeeld door Kajol, die voor het eerst in haar carriére een blind personage speelt, genaamd Zooni Ali Beg. Ze is een universiteitsstudente die zich emotioneel ontdaan voelt van het geweldige gevoel dat men ondervindt bij het kijken naar moeder natuur. Totdat ze Rehan ontmoet die haar laat 'genieten' van het leven?

Fanaa is een soort combinatie tussen de films Noorie (1979) en Dil Se (1998). Een zeer gevoelige film dus, één van de films waar dit jaar het meest naar uitgekeken wordt, en terecht!! Behalve in India, is deze film namelijk ook opgenomen in Maleisië en in Polen. En met de geweldige starcast kun je haast niet anders dan er veel van te verwachten.

KajolZo speelt Tabu, bekend van onder andere Hum Saath Saath Hain (1999) en Filhaal (2002) een grote rol in de film, evenals Rishi Kapoor en Kirron Kher. Special appearances worden gedaan door Lara Dutta en Abhishek Bachchan.

Ik zou zeggen: Schaf alvast de prachtige muziek aan van Fanaa en geniet ervan. Ik kijk uit naar 26 mei, wanneer deze film wereldwijd in premiére gaat. Ik kan niet wachten om Kajol weer in actie te zien!!

Rashna Doerga

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!