Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Première eerste Indiaas – Nederlandse film uitgesteld
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Première eerste Indiaas – Nederlandse film uitgesteld E-mail
ImageDe film Saiyan Chitchor, die gepland stond voor release op 23 mei tijdens het Hindustaans Film- en muziekfestival gaat niet door. De film is gemaakt door de Indiase regisseur BN Tiwari, in samenwerking met de in Nederland gevestigde organisaties BEIFILMS en Aris Creations. Door het plotselinge overlijden van de vader van de regisseur mag de film niet worden uitgebracht tijdens de rouwperiode. Ondanks pogingen van de Nederlandse partijen om de film toch uit te brengen, hebben wij uiteindelijk besloten om zijn keuze te respecteren. De distributeur is nu op zoek naar een juist moment voor de release van deze film.
Première op het Hindustaans Film- en muziekfestival in Den Haag Personen die al kaarten hebben gekocht voor de première van deze film op het Hindustaans filmfestival, kunnen deze retourneren en hun geld terugkrijgen aan de kassa van Theater aan het Spui. De kaarten blijven indien ze niet worden geretourneerd geldig als toegangsbewijs voor de opening van het filmfestival op 23 mei a.s.

In plaats van de film Saiyan Chitchor, zal op deze openingsdag, de film Jodhaa Akbar met Hritik Roshan en Aiswarya Rai in de hoofdrollen, worden vertoond. De cast van de film Saiyan Chitchor, waaronder de speciaal uit Suriname overgekomen Miss India Worldwide 2007, Fareisa Joemmanbaks, zal hierbij aanwezig zijn.

Namens de organisatie van het Hindustaans Film en muziekfestival, BEIFILMS en Aris Creations vragen wij uw begrip voor dit besluit. Wij verzekeren u ook dat de film zeker per omgaande gelanceerd zal worden zoals voorgenomen.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!