Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Preview: Krrish E-mail
Krrish Krrish is het veelbelovende vervolg op de succesvolle 'Koi Mil Gaya' uit 2003 met in de hoofdrollen Hrithik Roshan, Priyanka Chopra en Rekha. Dit keer zijn het geen buitenaardse wezens, maar 'mad scientist' tegenover de 'charming hero'.

 

Krrish is de zoon van Rohit, die in Koi Mil Gaya speciale krachten heeft gekregen van het buitenaardse wezen 'Jadoo'. Wanneer de ouders van Krrish tijdens een auto-ongeluk overlijden, neemt zijn oma (Rekha) de opvoeding over. Naarmate Krrish ouder wordt, komt hij erachter dat hij ook speciale krachten bezit. Blijkbaar zijn deze overgedragen van vader op zoon. Krrish houdt van de rustige en mooie natuur in de omgeving waar hij woont.

KrrishPriyanka Chopra speelt een meisje uit Singapore die op de camping in India is, daar ontmoet ze Krrish. Hij wordt verliefd op deze beeldschone Priya en kan het niet aan als ze weer terug moet naar Singapore. Als omalief ziet hoe eenzaam Krrish achterblijft, moedigt ze hem aan om naar Singapore te gaan en Priya op te zoeken.

Eenmaal aangekomen in Singapore is hij diep onder de indruk van zijn nieuwe omgeving. Hij went er snel aan, maakt nieuwe vrienden en krijgt Priya terug. Alles gaat goed, totdat Krrish in een situatie terechtkomt, waarbij hij met behulp van zijn krachten mensenlevens moet redden. Hierdoor wordt hij bekend als superheld en word er in heel Singapore naar hem gezocht. Het wordt steeds moeilijker voor Krrish om zich schuil te houden?

KrrishNaseeruddin Shah speelt de rol van een wetenschapper met vernietigende intenties: Dr Siddhant Arya. Zoals al te raden is, is er maar één persoon die hem kan tegenhouden. Het wordt een spectaculaire strijd tussen deze twee. De actiescénes zijn gemaakt door de choreograaf die ook de actiescénes deed voor bekende Hollywood films als House of Flying Daggers, Face Off, Mission Impossible 2 en Shaolin Soccer.

Als special appearance is Preity Zinta nog even te zien en de kleinere rollen worden vertolkt door: Sharat Saxena, Puneet Issar en Hemant Pandey. Krrish zal vanaf de eerste week van juli te zien zijn in Pathe.


Rashna Doerga

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!