Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Biografie Super Hunk John Abraham
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Biografie Super Hunk John Abraham E-mail
ImageDeze superhunk laat onze hartjes al een tijdje sneller kloppen als hij verschijnt op het witte doek. Vol passie en open mond kijken we naar deze goddelijke man. Maar waar kwam hij ineens vandaan?

Met zijn eerste film Jism in 2003 maakt hij een grote indruk als zijn personage Kabir die stapelgek wordt op Bipasha Basu. Zijn acteerprestaties waren zo geloofwaardig dat menig vrouwenhart brak toen zijn tranen kwamen. Bipasha was vast en zeker ook onder de indruk van hem daarom heeft zij nu de eer om hem haar boyfriend te noemen.

Hier wat feitjes over onze hunky John: Hij is geboren op 17 december 1973 in Mumbai. Hij is half Iranees en half Indiaas. Hij is 1.80 m. lang en weegt 78 kg. Hij is katholiek. Zijn lievelingseten is salade en hij is een echte gezondheidsfreak, daarom is hij dan ook regelmatig te vinden in de sportschool. Hij houdt van motor rijden en heeft gelukkig nog nooit wat gebroken bij het stunten. Zijn ex-vriendin is Riya Sen en hij wordt ook gelinked met Raveena Tandon, maar dat is nooit beaamd. Hij is erg romantisch ingesteld en gelooft in de eeuwige ware liefde en hoopt dat hij die heeft gevonden in Bipasha Basu.

Voordat hij het witte doek opfleurde met zijn aanwezigheid was hij media planner bij een reclamebureau in India Enterprises-Nexus genaamd. In 1999 deed hij mee aan de Gladrags Manhunt competitie en hij won. Hij had hiervoor ook al wat modellenwerk gedaan. Ook heeft hij muziekvideo?s gedaan onder andere voor de zanger Pankaj Udhas. Nadat hij de Gladrags Manhunt competitie had gewonnen begon het balletje pas echt te rollen. Hij kreeg heel veel aanbiedingen in India en ook van daarbuiten. Hij was ook het eerste Aziatische model voor het spijkerbroekenmerk Levi's.

In 2003 kreeg hij een telefoontje van Mahesh Bhatt en die vertelde hem dat zijn zusje, Pooja Bhatt, graag een film wilde maken met hem. Nadat John het script had gelezen zei hij? Ja? maar was nog niet echt zeker of het wel zou lukken om te acteren. Zodra hij op de set kwam en hij de eerste scène moest doen, was hij in zijn rol. Gelukkig is alles goed gekomen en gelukkig zei hij 'Ja' anders hadden wij niet kunnen genieten van deze heerlijke- en talentvolle acteur. Hij heeft inmiddels al 15 films op zijn naam staan en hopelijk worden het er veel meer.

Image
Johny Boy
Filmografie:
Jism, in het jaar 2003, hij speelde de personage Kabir Lal. Saaya, in het jaar 2003, hij speelde de personage Dokter Akash. Paap, in het jaar 2003, hij speelde de personage Shiven. Lakeer, in het jaar 2004, hij speelde de personage Saahil. Aetbaar, in het jaar 2004, hij speelde de personage Aryan Trivedi Dhoom, in het jaar 2004, hij speelde de personage Kabir. Madhoshi, in het jaar 2004, hij speelde de personage Aman. Elaan, in het jaar 2004, hij speelde de personage Abhimayu. Karam, in het jaar 2005, hij speelde de personage John. Kaal, in het jaar 2005, hij speelde de personage Krish Thapar. Viruddh, in het jaar 2005, hij speelde de personage Amar Patwardhun. Water, in het jaar 2005, hij speelde de personage Narayan. Garam Masala, in het jaar 2005, hij speelde de personage Sam. Zinda, in dit jaar, hij speelde de personage Sanjay Gupta. Taxi 9211, ook in dit jaar, hij speelde de personage Jai Mittal.

Aankomende films:
Guru, komt dit jaar nog uit. Is Pyaar Ko Kya Naam Doon, komt dit jaar nog uit Dhoom 2 Back in Action, komt dit jaar nog uit, hij speelt de personage Kabir. Baabul, komt dit jaar nog uit, hij speelt de personage Rajat. Salaam E Ishq, komt dit jaar nog uit. Kabul Express, komt ook dit jaar nog uit. Rockstar, in het jaar 2007.

Hij vond zelf de film Dhoom het leukste om te doen, dit omdat hij lekker kon stunten op een motor. Het meest heeft hij geleerd van de film Water, daarin heeft hij veel moeten bijleren op het gebied van acteren. Wat hem een betere acteur heeft gemaakt. Als jullie meer over deze superhunk willen weten bezoek dan zijn personal site www.johnabraham.com.

Dus dames bezoek zijn site, je kunt zelfs een persoonlijk berichtje achterlaten voor hem. Wie weet misschien mailt hij wel terug!

Katarina

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!