Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Hollywoodster Mike Myers wilt naar Bollywood
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Hollywoodster Mike Myers wilt naar Bollywood E-mail
ImageBekende Hollywood acteur Mike Myers heeft laten weten dat hij het heel leuk zou vinden om in een Bollywood film te spelen.
De schrijver en hoofdrolspeler van ¨Love Guru¨, die vandaag begint te draaien in Noord Amerika heeft zijn wens laten horen via een gesprek met South Asian Press. ¨Als een Bollywood regisseur behoefte heeft aan een 45 jarige Schotse- Britse- Canadese komedie acteur, hoeven ze niet verder te zoeken.¨ aldus Mike Myers. ¨The Love Guru¨ is geïnspireerd door new age guru Deepak Chopra. De film laat op een grappige manier zien hoe de Westen de spiritualiteit overneemt, maar niet de religie of Hindoeïsme. Heel veel Hindoes protesteerden nadat ze de trailer van de film hadden gezien omdat ze vonden dat de film hun religie belachelijk maakt, maar dit is niet het geval. De trailer van de film heeft ook een paar Bollywood elementen erin, zoals een dans nummer waar Jessica Alba te zien is in een oranje sari.

Myers, die guru Pitka speelt in de film, was ook van mening dat de protesterende groepen eerst naar de film moesten kijken. Mensen die de film al hebben gezien, waaronder ook journalisten vonden de film niet beledigend tegenover Hindoes.

¨We zijn meer in de buurt van een Bollywood musical dan dat we een parodie zijn, zoals veel mensen dat verwachtten, vanwege mijn James Bond parodie karakter Austin Powers. Je vindt dezelfde kleur gebruik en sfeer als in een Bollywood musical.¨

Als hij de kans zou krijgen om in een Bollywood film te spelen zou de acteur heel graag alles opnemen en als documentaire uitbrengen voor HBO, waar hij zijn ervaringen zou willen vergelijken tussen werken in Hollywood en werken in Bollywood.

Myers werd meer aangetrokken tot spiritualiteit na de dood van zijn vader ongeveer 15 jaar geleden. Hij en Chopra werden close nadat hij zijn boeken had gelezen. De twee hebben samen meerdere events bezocht als gastspreker in New York en Toronto, waar Myers Chopra´s accent imiteert zoals hij dat ook door de film heen doet.

Chopra heeft een gastrolletje in de film als zichzelf en Indiase acteur Manu Narayan speelt guru Pitka´s student.

¨The Love Guru¨ zal later in het jaar komen te draaien in India.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!