Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Previews & Reviews arrow Recensie: Woh Lamhe
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Recensie: Woh Lamhe E-mail
ImageNa hun geweldige acteerprestaties in 'Gangster' zijn Kangna Ranaut en Shiny Ahuja terug in een nieuwe productie van Mahesh Bhatt: Woh Lamhe. De film gaat over het leven van een populaire filmster die lijdt aan een hersenstoornis.

 

De film begint in de badkamer van een beeldschone vrouw die zelfmoord probeert te plegen. Liggend in haar badkuip snijdt ze in haar pols. Die ochtend gaat bij een charmante man ergens aan de andere kant van de stad de telefoon over. Na een kort gesprek haast hij zich naar het ziekenhuis waar zij, nog levend, ligt. Nadat hij met de dokter heeft gesproken begint hij terug te denken aan drie jaar geleden?

Sana Azim (Kangna Ranaut) is een topactrice. Ze heeft de top echter bereikt door haar vriend Nikhil (Shaad Randhawa), die haar en haar moeder steun had geboden in de tijd dat ze het niet zo best hadden. Je merkt al snel dat Nikhil niet van Sana houdt, maar haar alleen gebruikt voor het geld, de roem en zijn fysieke genot. Zo is er in het begin een scène waar Sana uitgeput is na een fotoshoot, maar Nikhil haar dwingt mee te gaan naar een modeshow.

Daar zijn Nikhil en Sana eregasten en worden ze extra in de spotlights gezet. Beneden aan de bar zitten twee jongemannen over haar te praten. Dit zijn de film director Aditya Garewal (Shiny Ahuja) en zijn collega en vriend Sam (Purab Kohli). Aditya wil het maken in de filmwereld en wil daarom Sana casten voor zijn nieuwe film. Hij stelt zich arrogant op en krijgt zo haar aandacht. Als ze naar hem toe komt beledigd hij haar (volgens hem een tactiek om haar interesse te krijgen) en creërt zo een ruzie. Thuis bij Sana vindt er een heftige discussie tussen Sana en Nikhil plaats, die volledig uit de hand loopt, wat Sana ertoe doet besluiten om mee te werken aan de film van Aditya.

ImageIn de weken daarna bouwen Sana en Aditya een speciale band op tijdens het maken van de film. Aditya leert een kant van Sana kennen die de buitenwereld niet kent en begint langzamerhand diepere gevoelens voor haar te krijgen, die wederzijds blijken te zijn.

Echter, al snel komt Aditya achter een geheim van Sana waar de buitenwereld nog niets vanaf weet. Dit geeft het verhaal een totaal andere wending. Het glitter en glamour maakt plaats voor angst, misbruik en hebzucht. Aditya en Sana groeien echter nog meer naar elkaar toe? totdat er een gevaar dreigt voor één van de twee. Dit gevaar doet Sana opeens verdwijnen.

Rashna Doerga

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!