Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Haar steileren E-mail
ImageVeel dames en vrouwen willen hun haar stijl hebben. Dat kun je krijgen door bijvoorbeeld een steiltang te gebruiken. Maar haar kun je niet zomaar steileren. Het heeft van te voren goede verzorging nodig. Ik geef je in dit artikel enkele tips om je haar gezond te houden of in het juiste model te krijgen en de beste manier om je haar te stijleren.
1. Om je haar gezond te krijgen heb je als eerste een goede shampoo nodig. De Shampoo moet goed worden uitgewassen omdat je haar er anders zwaarder door wordt, daardoor moeilijker te stylen is en sneller vies wordt omdat stofdeeltjes er makkelijker aan zullen blijven kleven. Vervolgens gebruik je een conditioner. Meestal is er bij een shampoo een bijpassende conditioner.

2. Om je haar gezonder te maken of om het te herstellen is een haarmasker de oplossing. Er zijn verschillende soorten maskers, voor ieder haartype wel één.

3. Als je je haar helemaal gezond hebt, kun je gaan beginnen met stylingproducten. Doe dit wanneer je haar handdoekdroog is. Je hebt verschillende producten. Gebruik een product die je haar extra verzorging geeft, die ervoor zorgt dat je haar langer stijl blijft en er ook nog eens voor zorgt dat je haar wordt beschermd tegen de hitte van je föhn en steilstang. Een voorbeeld van een stylingproduct dat erbij helpt om je haar langer stijl te houden en ook nog eens beschermt tegen de hitte van je föhn of steiltang, is L’Oreal Studio Hot Straight.

Verspreid stylingproducten goed over het haar en gebruik niet teveel. Het effect kan anders averechts werken. Wil je dat je haar wat voller is, gebruik dan ook nog mousse.

4. Je haar drogen kun je doen met een föhn, maar teveel warmte kan schade leveren aan je haar. Zorg ervoor dat als je je haar toch wilt drogen met een föhn, je een beschermende spray gebruikt tegen de hitte.

5. Als je haar helemaal droog is kun je het gaan steileren. Doe dit dan ook alleen als het droog is, want als je haar nog wat nat is, kan een steiltang je haar beschadigen. En ook bij de steiltang gebruik je een beschermende spray tegen de hitte. 6. Gebruik een keramische stijltang voor extra bescherming van je haar.

7. Hoe steileer je? Steileer laag voor laag. Haar dat je niet steileert maak je vast met een elastiekje of een knip.

8. Om je haar langer stijl te houden gebruik je een haarspray.

Chantal Phagoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!