Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow India arrow India en haar Ashram
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
India en haar Ashram E-mail
ImageDe ashram ligt in een gebied dat eeuwenlang bekend staat door de aanwezigheid van vele heiligen en yogi’s. Sommigen van hen zijn vele honderden jaren oud en hebben een lichtlichaam aangenomen, waardoor ze voor de meeste mensen onzichtbaar zijn geworden. Een van deze yogi’s werkt samen met Bhagavan.
Een diksha is een overdracht van Goddelijke energie. Deze overdracht vindt in de meeste gevallen plaats doordat de dikshagever zijn handen plaatst op het hoofd van degene die de diksha ontvangt. Diksha kan ook worden gegeven doormiddel van oogcontact of door behandeling op afstand en zelfs doormiddel van muziek of andere kunstvormen. Het doel van het verblijf in de ashram is, om het lichaam van de toekomstige dikshagever zodanig te veranderen dat hij/zij een “doorgeefluik” wordt voor diksha-energie. Daarvoor is een programma ontworpen waarin drie onderdelen zijn te onderkennen. De eerste week van het verblijf staat in het teken van zuivering, waarbij allerlei oude frustraties en blokkades worden opgeruimd. De tweede week is gericht op een sterke groei naar verlichting en in de derde week krijg je het vermogen om diksha-energie over te dragen. Een avatar is iemand die met een speciale opdracht naar de aarde is gekomen.

Einstein was een avatar van de natuurkunde en Gandhi van de geweldloze weerbaarheid. Misschien was Mozart wel een avatar van de muziek. Al deze mensen gaven een nieuwe richting aan het gebied waarin zij werkzaam waren. Zo zijn er ook spirituele avatars, mensen die met een Goddelijke opdracht naar deze aarde worden gestuurd om de mensen weer op het juiste pad terug te geleiden. Heer Krishna was een avatar en koning Ram, wiens daden in de Ramayana worden verhaald. Heer Boeddha was er een en Jezus van Nazareth. Zij allen wezen de mensen in hun tijd de weg om tot volmaaktheid te komen. In alle spirituele tradities wordt God gezien en ervaren in zowel een mannelijke als in een vrouwelijke vorm. In vroege evangeliën, die in het Aramees zijn geschreven, wordt steeds gesproken over God de Vader/Moeder. Zo is Amma een uitdrukking van God de Moeder en Bhagavan van God de Vader. Zij zijn degenen die de diksha-energie naar de aarde hebben gebracht en mensen opleiden om deze energie over de wereldbevolking te verspreiden. De opdracht van Amma en Bhagavan is om de mensheid tussen 2009 en 2012 naar verlichting te leiden.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!