Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Entertainment arrow Specials arrow Uitbreiding Wijchense tempelcomplex met een Shree Hanuman Ji Mandir
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Uitbreiding Wijchense tempelcomplex met een Shree Hanuman Ji Mandir E-mail
ImageOp zaterdag 23 augustus wordt op het terrein van de Shree Raam Mandir Wijchen een Mandir (tempel) voor Shree Hanuman Ji in gebruik genomen. Op 23 en 24 augustus wordt een tweedaags Shree Krishna festival gehouden. Dat maakt de ingebruikname van de nieuwe Mandir extra feestelijk. Naast een religieus/ spiritueel programma is er ruimte gemaakt voor culturele- en informatieve/ educatieve onderwerpen. De feestelijkheden vinden beide dagen vanaf 11:30 uur plaats aan de Stationslaan 18 in Wijchen.
Uniek initiatief van tempelbezoekers
Deze uitbreiding komt, financieel gezien, niet ten laste van de bestaande Shree Raam Mandir. Het is een initiatief voor de nieuwe Mandir ligt bij enkele families die de Shree Raam Mandir regelmatig bezoeken. Eén familie heeft het beeld bekostigd en een andere heeft fondsen geworven voor de bouw van het tempeltje. Aan de bouw hebben zowel Hindoestanen als autochtone Wijchenaren op vrijwillige basis meegewerkt. In Nederland en Suriname is, in tegenstelling tot India, een combinatie van meerdere Mandirs binnen 1 complex niet gebruikelijk. Toch zet de Shree Raam Mandir Wijchen deze stap om het karakter van het tempelcomplex te versterken.

Gezamenlijke onthulling
De onthulling van het beeld van Shree Hanuman Ji vindt plaats rond 16:00 uur. Alle aanwezigen kunnen aan deze onthulling meedoen. De middag wordt verder opgeluisterd met een gezamenlijke maaltijd en muziek. Vanwege het Shree Krishna festival is er ook een tempelprogramma met bhajans, sohars en paalana (schommelceremonie). Ook hieraan kan een ieder meedoen. Meer informatie is verkrijgbaar via Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , 024 6419 188 of 06 2143 7817.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!