Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Geen Unforgettable Tour voor Nederland en Duitsland
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Geen Unforgettable Tour voor Nederland en Duitsland E-mail
ImageSekier Entertainment was erg trots dat ze na Temptation Reloaded, The Unforgettable Tour naar Nederland mochten brengen, maar de droom duurde niet lang. De Bachchan´s en Wizcraft hebben besloten dat London de laatste stop wordt voor The Unforgettable Tour.

Dit houdt in dat Nederland en Duitsland worden overgeslagen.

Waarom?

Volgens een persbericht in webindia (25-08-2008) wilden de artiesten en de organisatoren van de show heel graag dat het doorging en hebben ze heel hard hun best gedaan, maar het heeft niet mogen baten.

Wizcraft directeur Sabbas Joseph liet weten dat ze hebben geprobeerd om een uitweg te kunnen vinden met de locale organisatoren (Sekier voor Nederland en SenAsian voor Duitsland) maar ze zijn niet tot een akkoord kunnen komen.

¨We vinden het heel erg voor alle fans die al kaartjes hebben gekocht, maar we beloven dat we nog ooit in de toekomst terug zullen komen naar de steden die we hebben moeten missen.¨

Want zoals misschien meerdere van jullie al weten zouden de Bachchan´s ook weer terug gaan naar Canada, maar die show werd ook eerder deze maand afgelast.

Waarom?

Nou Wizcraft had weer hele vage redenen daarvoor, maar waar het eigenlijk op neer kwam was, dat er gewoon niet genoeg kaartjes waren verkocht.

Uit de landen waar The Unforgettable Tour wel heeft gestaan hebben ze wel heel veel succes geboekt.

In Canada, waar het allemaal begon kregen ze alleen maar positieve feedback. Uit onderzoek is ook gebleken dat meer dan 75% van de mensen kwamen voor hun gast artiest in Canada: Akshay Kumar.

Amerika was net zo een groot succes,waar iedereen het meest genoot van de optreden van Aishwarya Rai met de gast artiest in Amerika: Madhuri Dixit.

Als laatst natuurlijk London, Engeland waar iedereen heel gelukkig was dat ze eindelijk hun eigen Bollywood actrice weer mochten zien optreden: Shilpa Shetty.

In Trinidad hadden ze geen gast artiest en er is ook niet echt veel gezegd over die show. In Nederland en Duitsland waren er ook geen gastoptredens, maar die zijn dus ook afgezegd…

Je zou denken dat Amitabh Bachchan in zijn eentje al mensen zou kunnen trekken, en dan met zijn zoon Abhishek Bachchan en zijn schoondochter Aishwarya Rai. Niet te vergeten, Preity Zinta en Riteish Deshmukh, zijn hun dan niet genoeg geweest om kaartjes te kunnen verkopen? Kaartjes van 500 euro per stuk of 275 euro? 185 euro, 125 euro, 110 euro etc.

We vroegen ons al eerder af waar het aan zou kunnen liggen dat de prijzen zo hoog waren. Was dit echt nodig? Volgens Wizcraft, de organisatoren van de show blijkbaar niet. Volgens hun vinden de artiesten het allemaal heel erg dat ze hun fans nou moeten teleurstellen, omdat ze echt heel graag die interactie wilden hebben met de ¨gewone¨ volk, maar ze kwamen dus niet tot een overeenkomst met de lokale organisatoren.

Wat was het dat de lokale organisatoren om vroegen en dat Wizcraft gewoon niet akkoord mee kon gaan? Wat wilde Sekier nou eigenlijk? Is het toch hun schuld dat de kaartjes zulke hoge prijzen hadden?

Op de website staat er momenteel nog niks over de afzegging van deze tournee. Misschien dat de mensen van Sekier het nog niet weten of ze willen het nog niet accepteren, maar het gaat toch echt niet door. De Bachchan´s komen niet naar Nederland en volgens Wizcraft is het de schuld van de lokale organisator, dus voor Nederland: Sekier Entertainment.

Waarom?

Ik weet het echt niet. Ik kan alleen maar gokken zoals jullie allemaal. En ik gok erop (zoals meeste van jullie denk ik) dat het gewoon lag aan de kaartverkoop (of eigenlijk het feit dat er geen verkoop is geweest)

Nou beloven ze dat ze weer terug zullen komen voor shows in alle steden die ze hebben gemist, maar was het ook niet Amitabh Bachchan die zei dat hij het allemaal heel spannend vond omdat dit de laatste keer zou zijn dat hij op tournee ging? Hoeveel laatste tours wilt hij doen?

Mijn advies aan iedereen die toch nog een kaartje had gekocht voor deze zogenaamde onvergetelijke avond, is dat ze zo snel mogelijk terug gaan met hun kaartje(s) en hun geld terug vragen. Wacht niet op nieuwe datums, want die zullen niet zo gauw komen.

Zoals ik al eerder vertelde; Ik dacht dat er een DVD zou uitkomen van deze Unforgettable Tour en ja hoor, ik had natuurlijk gelijk. De Bachchan´s hebben een overeenkomst getekend om de tournee op DVD uit te brengen, dus iedereen die het heeft gemist kan hem gewoon kijken vanuit zijn luie stoel met een bak popcorn erbij.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!