Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Sport arrow Twente kansloos tegen Arsenal
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Twente kansloos tegen Arsenal E-mail

LONDEN (ANP) - FC Twente is woensdagavond zoals verwacht kansloos ten onder gegaan in het Emirates Stadium. Arsenal, dat het twee weken geleden in Arnhem in de eerste helft nog moeilijk had, was in Londen negentig minuten lang heer en meester.

Na de 2-0-nederlaag in Nederland, kregen de Tukkers nu met 4-0 een echt pak slaag. Beide trainers hielden vooraf nog wel de schone schijn op. Steve McClaren achtte de Twentenaren niet kansloos, als ze maar die eerste treffer zouden maken. Zijn collega Arsène Wenger waarschuwde zijn spelers vooraf zelfs voor onderschatting. De Fransman moest zijn sterrenelftal ook weer even bij de les krijgen na de pijnlijke nederlaag (0-1) in de Engelse competitie tegen Fulham afgelopen zaterdag.

Arsenal slaagde er prima in de eer te herstellen. Het regende kansen, met name Robin van Persie en Theo Walcott sneden keer op keer door de Nederlandse defensie. Het team van McClaren kon de stormloop alleen af en toe stoppen met behulp van overtredingen. Het leverde voor rust al drie gele kaarten op.

Teveel fouten Heubach

Vooral invaller Jeroen Heubach had het moeilijk. Hij kreeg een plek in de verdediging na het plotselinge vertrek van Luke Wilkshire naar Dinamo Moskou deze week. Heubach maakte zoveel fouten dat hij in de rust werd vervangen door Niels Wellenberg.

Het was niet de enige aanpassing die McClaren noodgedwongen moest doen ten opzichte van de eerste wedstrijd. Spits Marko Arnautovic, twee weken geleden nog een van de uitblinkers, raakte zaterdag geblesseerd (hamstring). Stein Huysegems nam zijn plaats in. Op de valreep bleek ook doelman Sander Boschker niet fit, hij had last van een kuitblessure. De routinier werd vervangen door de 20-jarige Nikolai Michailovic, zoon van de Bulgaarse keeperslegende Borislav Michailovic.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!