Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Profiel: Kunal Khemu
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Profiel: Kunal Khemu E-mail
Kunal KhemuJullie kennen hem vast nog wel… het jongetje uit Raja Hindustani (1996), Dushman (1998) en Zakhm (1998). Toen was hij een puber.. nu is hij één van Bollywood’s “hottest hunks”. Ik heb het over de good looking en enorm getalenteerde Kunal Khemu, bekend van zijn eerste hit als hoofdrolspeler, Kalyug (2005).

 

Kalyug
Kunal Khemu is bekender dan het lijkt, alleen kennen de meeste mensen hem als kleine jongen. Met Kalyug is daar verandering gekomen. Door het goede script van de film, de uitstekende acteerprestaties van Kunal en de zeer bekende liedjes ‘Jiya Dhadak Dhadak’ en ‘Aadat’ is Kalyug een goed beoordeelde en populaire film geworden. Kunal werd genomineerd voor beste nieuwkomer, maar de award ging helaas niet naar hem.

Vroege carrière
Kunal KhemuAl op 3-jarige leeftijd begon Kunal zijn carrière als acteur. Dit was in de tv-serie “Gul Gulshan Gulfam”. 6 jaar later speelde hij in zijn eerste film “Sir”(1993) een bijrol. In de jaren daarna speelde hij tot 1998 nog in 9 films, waarna hij een pauze nam. Dit deed hij om zich te concentreren op zijn school. De laatste film die hij maakte, vóór zijn comeback met Kalyug was Zakhm. Deze film deed hij tijdens zijn vakanties. Hierna is hij verscheidene keren aangeboden in reclamespots en films te spelen, maar hij weigerde dit. De bedoeling was om terug te keren met een ander imago en om een hoofdrol aangeboden te krijgen. Hij wist dat dit als kind-acteur niet zou gebeuren en dat hij niet de waardering zou krijgen die volwassen acteurs krijgen. Deze heeft hij wel gehad door zijn werk in Kalyug en in zijn laatste film “Traffic Signal” (2007).

Persoonlijk
Kunal KhemuKunal is geboren op 25 mei 1984 in Srinagar, India, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Mumbai. Hij wilde sinds zijn kinderjaren al acteur worden, vandaar ook zijn kinderrollen. Kunal’s ouders Ravi en Jyoti zijn zelf ook acteurs, maar hadden hun zoon het liefst als ingenieur of dokter gezien. Grappig genoeg is zoonlief toevallig door zijn eigen ouders in aanraking gekomen met de filmwereld.

Aankomende films
De komende tijd wordt voor Kunal een drukke periode. Zijn volgende film is de komedie “Dhol” en is verwacht in Juni 2007. Ook gaat hij in een Engelse komediefilm spelen: “When Harry Tries To Marry”. In deze film speelt hij een jongeman, “Harry”, die naar de VS gaat om te studeren en verliefd wordt. Zijn medespelers in deze film zijn nog niet bekend. Verder gaan we Kunal kunnen zien in “Pirate”, “Friends” en “Awarapan”. Ook over de cast van deze films is nog niets bekend.


Rashna Doerga

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!