Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Profielen arrow Profiel: Katrina Kaif
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Profiel: Katrina Kaif E-mail
ImageDe 23 jarige Katrina Kaif is geboren op 16 juli 1984. Haar moeder is een Engelse, haar vader komt uit Kashmir. Ze is geboren in Hong Kong, maar opgegroeid in Hawai en grootgebracht in Londen, een echte wereldburger dus. Katrina heeft zeven zussen, vind zichzelf erg emotioneel, draagt geen korte kleding als ze thuis is en haat het om haar haar te doen. Hoewel ze zich voorheen erg alleen voelde, is dit inmiddels veranderd. De Bollywood ster heeft genoeg vrienden om het nachtleven mee te verkennen.

Toen ze 14 was heeft Katrina een tijdje modellenwerk voor een sieradenwinkel gedaan. Dat vond ze erg leuk en toen ze in London kwam wonen is ze hiermee doorgegaan. Als model bij de bekende fotograaf Atul Kasebkar, kreeg ze heel veel opdrachten van bedrijven als LG, Coca Cola, Fevicol, Lakme & Veet. Ze bleef doorgaan met het modellenwerk totdat de filmmaker Kaizad Gustad haar ontdekte en haar vroeg voor een rol in de film BOOM.

Katrina sprak nauwelijks Hindi toen ze met deze film begon. Met enkele Hindi- en danslessen was dat probleem snel verholpen, waardoor haar stem niet meer nagesynchroniseerd hoefde te worden. Katrina heeft het Hindi en Urdu goed onder de knie gekregen.

ImageZe houdt van verschillende rollen. Terwijl ze in BOOM nog een supermodel was, speelde ze hierna in 2 Telugu films; ‘Malliswari’ en ‘Allari Pidugu’. Haar volgende rol was in de film Maine Pyaar Kyun Kiya (2005) waarin ze samen met Salman Khan en Sushmita Sen schitterde. Haar performance in de film “Humko Deewana Kar Gaye" was ‘outstanding’. Het kwam dan ook niet als een verassing toen ze een rol kreeg in de film ‘Sarkar’ (2006) waarin ook Amitabh Bachchan en Abhishek Bachchan speelden.

Momenteel is de beeldschone Katrina Kaif te zien in Namastey London, waarin ze de tegenspeelster van Akshay Kumar is. We kunnen haar binnenkort bewonderen in de volgende films: Partner, Apne, Hello & Welcome.

Santoesha

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!