Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Binnenland arrow Jeugdstrafrechtstelsel tegen hoge ambtenaar aangifte
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Jeugdstrafrechtstelsel tegen hoge ambtenaar aangifte E-mail

DEN HAAG (ANP) - Het vermeende slachtoffer Turkse moraal van de hoogste ambtenaar van het ministerie van Justitie heeft een officiële verklaring tegen verkrachting en seksueel misbruik. Advocaat gemeld dat Adèle van der Plas maandag.

Het Openbaar Ministerie zei in een verklaring te hebben gehad, maar er kunnen geen verdere inhoudelijke reactie te geven. De rechtbank in Den Haag heeft onlangs een verzoek om de hoge ambtenaar van het ministerie van Justitie te vervolgen, afgewezen. De Koerd veroordeeld tot leven Hüseyin Baybasin eiste bij het hof dat het Openbaar Ministerie (OM) voor de strafrechtelijke Tieman zou brengen. Volgens de Koerd, namelijk de officiële schuldig aan kindermisbruik.

Baybasin zit in Nederland een levenslange gevangenisstraf voor moord, uitlokking van moord, gijzeling, drugsproductie en deelname aan een criminele organisatie. Hij meent dat tegen hem een nepproces aansluitingen gesprekken in elkaar is gezet om hem de mond te snoeren over de vermeende pedofiel gedrag van de hoge ambtenaar. Dat zou seks hebben gehad met meerdere minderjarige jongens in Turkije.

Nieuw bewijsmateriaal

Het OM besloot eerder na een eerste onderzoek heeft de CEO van justitie niet te vervolgen, omdat er geen basis''for wassen. Vervolgens, voormalig chief criminele Klaas Langendoen in opdracht van de advocaat van Baybasin, Adèle van der Plas, onderzoek naar de zaak gaan doen. Het is nieuw bewijsmateriaal te overwinnen, dat volgens de Raad vrouw, zeer burdensome''for de hoge ambtenaar.

Lange putt reisde naar Turkije en een verklaring van een van de politieagenten die bij de hoge ambtenaar tijdens een bezoek aan Turkije heeft beveiligd. Dit bevestigt dat de rechter beschermd Tieman een jongen van ongeveer 14 jaar 'straat' is ingericht voor de hoge ambtenaar. De jongen vertelde hem dat na seks met de Nederlandse ambtenaar had. Er is ook een verklaring op videoband van het voormalige slachtoffer zelf, die vertelt dat hij seks met de Nederlandse overheid dienaar had. Zowel nu beschermd als de persoon die beweert te zijn mishandeld, erkende de ambtenaar op een foto, zei lange putt.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!