Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Binnenland arrow Veel meer binnenverpakkingen branden in 2007
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Veel meer binnenverpakkingen branden in 2007 E-mail

Image
DEN HAAG (ANP) - Het aantal branden van vorig jaar was bijzonder hoog. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), die bekend werd woensdag, reed de beste brandweerman 15.000 branden in woningen en andere gebouwen. Dat was het hoogste aantal sinds 1997.

In totaal is het aantal uitbraken gemeld van brand het vuur (binnen en buiten) met 5 procent omlaag naar 47.000.

Een op de vijf in brand werd veroorzaakt door een defect of verkeerd gebruik van een apparaat zoals pan, televisies, wasdrogers en fornuizen. Meer dan een op de tien branden werd aangestoken, aldus het CBS. Van 36 procent van de branden in de oorzaak is niet achterhaald.

Natte zomer

Het aantal branden in de openlucht nam met 8 procent tot ongeveer 31.000. Er waren minder branden in het bijzonder op het platteland. Volgens CBS was dat de natte zomer.

Van de buitenkant, de helft brandstichting of vandalisme branden. Het was voornamelijk papier en weigeren containers en auto's in vlammen sprak.

Snelste

De brandweer was snel op de grond van vorig jaar dan voorgaande jaren. Volgens CBS was dat sinds lange tijd een verbetering. Vooral de tijd tussen melding en het vertrek van de blusvoertuigen was korter. Het bleek dat de krachten in de grote steden op te treden sneller dan elders.

Werden gezien door de provincie in spuitgast Zuid-Holland is in het algemeen het snelst ter plaatse in bijna 40 procent van de gevallen binnen acht minuten. De brandweerlieden in Zeeland deden er op de langste. Zij waren in 15 procent van de gevallen binnen acht minuten bij de brand.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!