Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Binnenland arrow Ombudsman laakt gemeente over Vijzelgracht
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Ombudsman laakt gemeente over Vijzelgracht E-mail

Image
AMSTERDAM (Reuters) - De gemeente Amsterdam heeft de bewoners van de Vijzelgracht niet goed geïnformeerd over de werkzaamheden op de Noord-Zuidlijn in de straat. Ook het gebrek aan kapitaal bewaakt de bouw van de nieuwe metro-verbinding.

Dat concludeert de Gemeentelijke Ombudsman Ulco van de Pol in een woensdag verslag uit over de verzakkingen veroorzaakt door het werk van de vier gebouwen in de straat op 19 juni. Hij noemde de acties van de hoofdstad, onfatsoenlijk''.

Oorzaak van de verzakking was een lek in een wand van een diep uitgegraven putten uit de Noord-Zuid lijn. Het grondwater stroomde naar de site en het niveau ervan daalde onder de gebouwen, waardoor die begon te bewegen. De lekkage die door het eind van 2006 tussen planken voeg enkele muren waren diep depressief. Het was bekend dat dit een verhoogd risico op lekken teweeggebracht, maar de gemeente vertelde dit aan de bewoners.

Vals gevoel van veiligheid

Amsterdam, de bewoners ook verkeerd over dat verzakkingen monitoringsysteem moet zeggen. De hoofdstad wekte de indruk dat zelfs de kleinste beweging van de eigenschappen zou herkennen. Echter, toen de vier gebouwen begonnen SAG, het systeem hadden niets in de gaten. De plaatselijke bewoners hadden dus een vals gevoel van veiligheid'', zei de Ombudsman.

Andere dingen mis gegaan die nacht. Een inwoner gemeld zich tot half vijf 's middags in de gemeente omdat zijn huis werd de oprichter. De desbetreffende ambtenaar nam hem niet serieus en stuurde hem weg. Enkel uren later werd actie ondernomen. Acht bewoners moesten hun huis, maar daarna was ook de ontvangst door de gemeente in het kader van de maatregel.

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!