Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Nieuws arrow Win Ketting en 20 x 2 kaarten voor Chandni Chowk to China
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Win Ketting en 20 x 2 kaarten voor Chandni Chowk to China E-mail
Er zijn geen vertalingen beschikbaar

Image
Chandni Chowk to China, de eerste Bollywood Kung fu Komedie, neemt je mee op een avontuurlijke reis! Van Chandni Chowk in Delhi naar Shanghai, de Chinese Muur tot het Chinese platteland. Een bioscoopfilm vol humor, spectaculaire locaties en adembenemende actie!

Image
Siddhu is een eenvoudige kok in Bombay en waarschijnlijk de grootste onbenul van het land. Op een dag ontmoet hij twee onbekenden uit China die hem vertellen dat hij de uitverkorene is: een reïncarnatie van hun grootste gehouden. Zij zijn gekomen om hem mee te nemen naar zijn beloofde land. Echter laten zij de belangrijkste reden waarom ze naar hem op zoek waren achterwege. Hun stad in China is namelijk bezet door Takeshi, een gemene, Buitenlandse drugsbaron. Siddhu begint aan het grootste avontuur van zijn leven om hen te verlossen van deze levensgevaarlijke misdadiger. Met de hulp van een Chinees Kung fu Leermeesterprijs en de beeldschone Mevr. Tele Shoppers Media, Sakhi, gaat hij de strijd aan.

De Bollywood Kung fu Komedie Chandni Chowk to China met Akshay Kumar, Mithun Chakraborty, Ranvir Shorey, Gordon Liu, Roger Yuan en Deepika Padukone is vanaf 16 januari in de Nederlandse Bioscopen te zien.

Meer informatie op: WWW.CC2C-THEFILM.COM

-- Indian Feelings geeft 2 replica kettingen uit Chandni Chowk to China weg.
-- Indian Feelings geeft 20 x 2 vrijkaarten voor Chandni Chowk to China weg.

Prijsvraag: Wie speelt de rol van Sakhi in Chandni Chowk to China?

http://www.indianfeelings.nl/win-20-x-2-kaarten-voor-chandni-chowk-to-china.html

Deze prijsvraag wordt mogelijk gemaakt door Warner Bros

Commentaar
Zoeken
prijsvraag
menie malhoe (82.168.195.xxx) 2009-01-08 16:09:03

Geachte heer, mevrouw,

Het antwoord is: Deepika Padukone.

Met vriendelijke
groeten,

Menie malhoe
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!