Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Handleiding mannen
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Handleiding mannen E-mail
Hum TumDe vraag die zoveel vrouwen bezig houdt: Wat zou er toch omgaan in zijn hoofd?? Mannen zijn soms zo moeilijk te doorgronden en halen meestal de bloed onder onze nagels vandaan! Vaak zeggen ze zo weinig dat wij vrouwen, maar het een en ander zelf bedenken bij het non verbale gedrag van onze 'lieverd'. Soms denken we te begrijpen wat meneer wilt zeggen, blijkt dat hij heel iets anders bedoelt. Nou ik denk dat het maar eens tijd is voor een soort van handleiding /analyse:

Situatie 1: ”wat een dag “, een irritante baas, een lange file op weg naar huis, wat emotionele crisis.

Eindelijk lig je lekker in je bed…pff dat was een hectische dag schat en je verteld wat je allemaal is overkomen..

HIJ: kijkt je lachend aan (of zegt met een lachende stem aan de telefoon): ”hmm wat zeg je schat?, druk ?ow dat valt toch wel mee?”
JIJ: denkt dat hij niet ziet hoe belabberd jij je eigenlijk voelt, je weet zeker dat hij geen aandacht voor je heeft en het kan hem waarschijnlijk niet eens schelen wat jij denkt, je moet je gewoon niet aanstellen!
HIJ bedoeld waarschijnlijk: Hij wilt je waarschijnlijk alleen maar opvrolijken en probeert zich een houding te geven aan jouw gedrag.

Wat kunnen wij het best doen? Het best je stoom afblazen bij een vriendin, mannen zijn niet ingesteld op stoom afblazen en voelen zich al gauw ongemakkelijk. Dus bespaar jezelf een hoop ellende!

Vivek

Situatie 2: “ schat, morgen komt de vuilniswagen”, (met andere woorden, hint hint!),
HIJ: reageert gewoon niet. En een uur later staat die kliko nog steeds waar die stond.
JIJ: ergert  je dood aan het feit dat hij niet luistert, of dat hij jouw verzoek is vergeten dus hij vind jou niet belangrijk genoeg?
HIJ bedoeld waarschijnlijk: meneer heeft het wel degelijk gehoord, maar hij heeft de onderliggende boodschap niet gehoord (of doet alsof), omdat die boodschap domweg niet uitgesproken is.

Wat kunnen wij het best doen? Mannen moeten alles woord voor woord letterlijk horen dan zullen ze het vast wel doen! Dus wil je wat gedaan krijgen van een man vraag het hem direct en vertel er ook nog bij wanneer en hoe!

Situatie 3: blijkbaar heeft meneer het te druk op zijn werk. Niet dat hij dat nou uitgebreid met jou bespreekt maar je merkt het wel degelijk want:

HIJ: moppert op alles, trekt zich vervolgens terug en zegt voor de rest van de avond helemaal niks meer.
JIJ: probeert het gezellig te houden, zegt lieve dingen, maar hij blijft kortaf en stil. Je gaat je afvragen of het aan jou ligt…
HIJ bedoeld waarschijnlijk: dat hij een rot dag heeft gehad, boordevol problemen die hij zo 1 2 3 niet kan oplossen. Een man sluit zich in zulke situaties af van de wereld en concentreert zich op het vinden van een oplossing. En als hij niet praat (met jou) dan kan hij de dingen rustig overdenken.

Wat kunnen wij het best doen? Hoe meer je een man dwingt om over een probleem te praten, hoe erger zijn stress wordt. Je hebt de neiging hem steun en hulp te bieden maar dat werkt helemaal verkeerd so just leave him alone!

Maya

Binnenkort: Handleiding vrouwen op IndianFeelings.com

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!