Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Love story - Dit is wat ik doe!
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Love story - Dit is wat ik doe! E-mail
Strand.Scheveningen strand op een doordeweekse avond. Hand in hand op zoek naar wat ruimte, naar wat privacy. Samen, waren ze dan eindelijk alleen. Zelfs de koetjes en kalfjes waren gevlucht. Uit het niets kwam het gesprek van gisteravond naar boven, over wat er had plaatsgevonden. Toen het echt niet meer anders kon, draaide ze haar gezicht langzaam naar hem toe

“Natuurlijk niet lieverd, hoe kan ik jou dit kwalijk nemen” antwoordde hij.
“Ook niet na wat er gisterenavond is gebeurd”. “Als er al iemand schuldig is dan ben ik het wel” antwoordde hij.
Diep verzonken in gedachten loopt hij de zee tegemoet. Hij wilt even alleen zijn om na te denken. Wat moet hij nu doen?  Wat hij ook besluit, iemand zal er onder leiden. Zijn ogen vallen dicht, en hij beleeft hij de scène van gisteravond weer….

Na ruim 4 jaar zou hij dan eindelijk haar ouders ontmoeten.  Hij was bang, om wat er zou gaan komen, blij omdat het eindelijk zou gaan gebeuren. Het zou hun een stap dichter bij elkaar brengen. Een stap dichter naar een leven met haar. Een leven die je alleen in films ziet. Het zou hun film zijn, samen zouden ze de hoofdrollen vertolken. Samen, zouden ze zijn. Niet 1, niet 7 nee alle levens zou hij met haar zijn en zij met hem…

Zo casual mogelijk gekleed, stond hij daar dan. Voor hun deur, hij durfde niet aan te bellen en weglopen kon niet meer. Niet, nu hij haar familie door het raam had gezien. De deur ging open en voordat hij het wist stond hij weer alleen. De vrouw die had open gedaan was al weggelopen. Vanachter de deur hoorde hij haar “kom binnen” roepen…..

Hij liep de woonkamer binnen, groette de familie en nam plaats. Radha durfde hij niet aan te kijken en daar kreeg hij ook de kans niet voor.
“Radha vertelde, dat je in de bouw werkt” kwam de vader met deur in huis vallen. “Dat klopt, oom”. De stilte die daarop volgde, stelde hem even gerust.
“Luister, ik zal het maar meteen zeggen, maar wij hebben al een andere jongen, een jongen met een goede baan, voor Radha gevonden” .

“Oom, u hoeft zich geen zorgen te maken, ik verdien genoeg om een gezin te onderhouden, ik heb zelfs al geld gespaard voor onze bruiloft”.
“Dat is misschien wel zo, maar we hebben het al beslist en voor Radha is dit beter”.
Hij keek haar aan en zag dat ze huilde.
“Denkt u nou echt dat die andere jongen haar gelukkiger gaat maken. Hij kent haar niet eens. Ik ken haar en ik hou van haar om wie ze is “.
“Deze jongen kennen we heel goed, hij is een advocaat. Onze dochter gaat niet met een bouwvakker trouwen. PUNT”.

“Dit is wat ik doe. Dit is wie ik ben. Nee, ik verdien geen kapitalen, maar ik hou…”. Hij stopte. Het was een valstrik. In dit serieuze gesprek, was er 1 iemand die nog kon lachen. Nee, het was niet de broer. Dit was hem.  Hij keek Radha aan.
“Wil je dit ook”.
“Kishen, het is beter dan als we….”.
Hij liet haar der zin niet afmaken. Niet omdat hij wist wat er zou komen, maar omdat hij wist dat het haar pijn zou doen.
“Het zij zo” zei hij en verdween.

Hij liep weer naar haar terug en ze liepen in het water. Langzaam voelde hij hoe haar hand de zijne zocht, zoals de zijne de hare. Maar hij moest sterk zijn, niet voor hemzelf, maar te meer voor haar.
“Ga je met hem gelukkig worden” vroeg hij.
“Nee, maar beloof me daarom dat jij wel gelukkig wordt”.

KoppelHij lachte, hij was blij, want hij had haar. Haar ouders zouden moeilijk te overtuigen zijn, maar haar onvoorwaardelijke liefde was alles wat hij nodig had.
“Kom we gaan naar huis” zei hij terwijl hij haar hand pakte. Maar ze wilde niet. Ze wilde nog geen afscheid nemen.
“Is het nu over” vroeg ze
“Het is nooit over, vertrouw je me?”.
“Ja”.
“Pak me hand, maar vergeet niet dat als ik je hand heb, ik je nooit meer laat gaan”.
Ze aarzelde een ogenblik. Toen de betekenis tot haar doordrong pakte ze zijn hand en omhelsde hem.

Zij wist het. Hij wist het. Alleen haar ouders wisten het nog niet…….

Devavratha

P.S. Wilco Loves Talitha...Bakra moppie
Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!