Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Bollywood arrow Nieuws arrow Saif Ali Khan, Ajay Devgan, Shilpa....
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Saif Ali Khan, Ajay Devgan, Shilpa.... E-mail
ImageSaif Ali Khan is pas ontmoedigd geraakt door acteur Shah Rukh Khan. Saif had een paar penseelstreken op Nikhil Chaganlal’s schilderijen gedaan (die later zullen worden geveild en het geld zal worden gedoneerd aan een goede doel) vertelde: “Ik heb wel eens eerder geschilderd. Toen Shah Rukh mijn kunststuk had gezien belde hij mij meteen op om onmiddellijk de kwasten te laten liggen. Dus heb ik het schilderen maar opgegeven!”.

Madhavan Bollywood Star en Zuid Indiaas Superstar heeft plotseling besloten om regisseurte worden. Maddy heeft al een script gemaakt. De film zal waarschijnlijk begin 2008 in première gaan. Hij hoopt dat hij zijn best heeft gedaan, omdat hij regisseren heeft geleerd van niemand minder dan de top-film maker Mani Ratnam en Nishikanth Kamath. Het verhaal gaat over een getrouwd echtpaar die een door een crisis gaan in hun leven. Madhavan wijst erop dat de film een intense love story is.

Image Ajay Devgan zal spelen in ”Toonpur Ka Super Hero.” Deze film wordt geregiseerd door door Kireet Khurana. Volgens de producer Kumar Mangat, zal deze film een combinatie zijn van animatie en real-life karakters. De regisseur Kireet Khurana is five-time National Award winner van animatiefilms. De film zal India’s eerste 3-D animatie film zijn gecombineerd met live actie. Het geschatte budget voor deze film is IND 40 miljoen (€ 674.650,03).

 

Image Actrice Priyanka Chopra, zal niet meer spelen in de film “Main Aur Mrs. Khanna”. “Salman en Govinda hebben al getekend voor de film samen met Sohail,” Dit heeft een onbekende bron bekend gemaakt. De makers zijn op zoek naar een meisje die Mrs. Khanna kan spelen. Er waren geruchten dat Priyanka in de film zou spelen, maar door film opnames en misschien het feit dat ze niet blij was met de cast is het niet doorgegaan. Nu gaat het om Ayesha Takia en Preity Zinta. In feite gaat de voorkeur uit naar Preity. Het schijnt dat toen Preity hoorde over het script dat ze het meteen erg leuk vond en er is een grote kans dat zij in deze film zal spelen. De film wordt gemaakt door nieuwkomer Prem R. Soni en begin september zal met filmopnames worden gestart.

En nog een paar leuke weetjes…
- Bipasha Basu gaat de “The New 7 Wonders of the World” presenteren. Dit wordt op 7 juli a.s. gehouden in Portugals “Benefical Stadiom of Light”.
- Karan Johar is ook een modeontwerper (bijna niemand weet dit) en heeft ook veel voor Shah Rukh Khan ontworpen. Deze zal in de film “Om Shanti Om” ook creaties van hem dragen.
- Nee, Bips en John zijn niet uitelkaar, integendeel John heeft aangekondigd trouwplannen te hebben met zijn eigen Bips, de vrouw van wie hij houdt.
- Amir Khan en Excel Home video hebben de DVD Lagaan uitgebracht met vele extra’s.
- En natuurlijk nieuws over Shilpa kan niet uitblijven, zij heeft deze week een Silver Star Award in Engeland in ontvangst mogen nemen voor haar bijdrage tegen het gevecht tegen HIV/AIDS in India.

Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!