Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Abhishek Bachan, John Abraham....
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Abhishek Bachan, John Abraham.... E-mail
ImageAnupam Kher gaat weer regisseren. “Het wordt een romantische film met de acteur Ruslaan Mumtaz. Hij is een ex-student van mij acteerschool en tot nu toe mijn trotse product. Ik had voor mijn tweede film een gevoelig en kwetsbaar gezicht nodig“ aldus Anupam. Zijn nog onbetitelde film zal naar verwacht in januari-februari 2008 uitkomen.

Deze is leuk voor zowel de dames als de heren en anders wel voor de John Abraham fans. Ik vond tijdens het surfen een Indiase Cosmopolitan met niemand minder dan John Abraham op de cover. In de binnenkant was John ook te bewonderen (zie plaatje onder dit artikel)

ImageAkshaye Khanna en Abhishek Bachan gaan spelen in een lesbische drama! Voordat de produktie van start zal gaan, gaan er al veel geruchten over de film, 'When Kiran met Karen'.

Deze lesbische love story kwam in het daglicht toen Perizaad Zorabian, zij is een bekende Bollywood actrice in New York, gevraagd werd om de rol van Kiran te vervullen. Daarna werd bekend dat Perizaad niet in de film wilde spelen omdat ze zich niet op haar gemak voelde in de rol van Kiran. Toen werd er bekend gemaakt dat US-Indian actrices Purva Bedi en Lisa Ray deel uitmaakten van het project. Nu is het laatste nieuws over WKMK dat Abhishek Bachan en Akshaye Khanna belangrijke rollen zullen spelen.

Manan Singh Katohora ontkend deze informatie niet, maar zegt “het is te vroeg om over de cast te praten, maar mijn agent in Mumbai verricht wonderen, wacht maar af”. Rohini Iyer vertegenwoordiger van Akshaye Khanna vermeldt dat Akshaye “veel scripts in handen krijgt om te lezen en deze kan er ook één van zijn. Maar tot nu toe heeft hij geen Hollywood contract getekend”. Abhishek was niet bereikbaar voor commentaar.

ImageVandaag komen er in India 4 blockbusters uit:
“Aap ka Suroor” met oa. Himmesh Reshammiya, Hansika Motwani
“Apne” met oa. Dharmendra, Sunny, Bobby, Katrina Kaif, Shilpa Shetty
De film zou in Toronto in première gaan, maar is op het laatste moment afgelast, waar het nu zal zijn is nog niet bekend, wat wel zeker is dat de film de 29e uitkomt.
“Awarapan” met oa. Emraan Hashmi, Shreya Saran, Asutosh Rana Awarapan gaat in New York in première.
“Die Hard 4.0” met oa. Bruce Willis. Deze film zal in India zowel in het Engels als in het Hindi in de bioscopen te zien zijn.

Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!