Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Boman Irani, Abhay Deol, Hrithik Roshan..
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Boman Irani, Abhay Deol, Hrithik Roshan.. E-mail
ImageBoman Irani is vooral bekend door zijn opmerkelijke rollen in films. Deze talentvolle acteur zal binnenkort een hoofdrol vertolken in de film Little Zizou van regisseur en schrijver Sooni Taraporevala. In deze film spelen ook  Zenobia Shroff, Shenaz Patel en Naseeruddin Shah's zoon Imaad een prominente rol.
Little Zizou is een Engelse film die draait om de Parsi community. Boman speelt de hoofdrol die Little Zizou heet; dit is een Parsi karakter. Alhoewel hij eerder een rol heeft gespeeld als Parsi, zegt hij met klem dat deze rol heel anders is dan de karakters die hij eerder heeft gespeeld. Boman’s volgende films zullen zijn Heyy Babyy en Love Story 2050.

Director Anurag Kashyap heeft besloten om een moderne versie van Devdas te maken. Zijn film zal Dev.D heten. De film zal zich focussen op Devdas en hoe hij zou omgaan met belangrijke zaken van tegenwoordig. Dev.D zal te zien zijn in moderne kleding zoals jeans and T-shirts. Hij zal ook vechten.

In deze film zal Abhay Deol de titelrol spelen; hij is dus Dev D. Mahi Gill zal Paro spelen en Dibyendu Bhattacharya zal de rol van Chunilal vervullen. Anurag zal het zelf regisseren.

ImageBijna iedereen gelooft in gelukssymbolen. Er is altijd wel iets dat hij of zij als geluk ervaart. Geluk heeft verschillende vormen zoals nummers, kleuren, horloges, kleding, auto’s, fietsen etc. Bollywood hartenbreker Hrithik Roshan gelooft dat zijn 6e vinger hem geluk brengt in zijn leven en carrière. Zijn 6e vinger werd getoond in de film 'Koi Mil Gaya' en hij gelooft dat zijn vinger op een of ander manier geluk gaf aan het grote succes van de film.
De acteur begon toen zijn vinger te tonen in andere films van hem zoals 'Krrish' en 'Dhoom 2', beiden werden mega successen.


Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!