Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Raveena Tandon, Bhumika Chawla, Priyanka Chopra
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Raveena Tandon, Bhumika Chawla, Priyanka Chopra E-mail
ImageRaveena Tandon is vorige week donderdag 12 juli bevallen van een jongetje in het Lilawati Hospital in Mumbai. Het is Raveena en Anil Thadani’s 2e kindje. Zij hebben al een 2 jaar oude dochtertje Rasha genaamd. Raveena had een normale bevalling om 11.40. Moeder en kind zijn gezond en maken het goed. Maar Raveena neemt geen risico’s en zal een week met haar zoontje in het ziekenhuis verblijven.Ram Gopal Varma's 'Sholay' heeft veel problemen gehad met de makers van de originele “Sholay”. Daarom heeft hij de titel van de film veranderd. Nu heet de film “Aag”. “Aag” is ok een oude zwart witte film. “Sholay”heeft historische waarde in de Indiase Film Geschiedenis. Ramu heeft een overeenkomst gesloten voor de historische waarde van de originele film.

Image Bhumika Chawla staat klaar om haar trouwdatum bekend te maken. Ze hakt de knoop ergens volgend jaar door. De actrice is al een tijd verliefd op haar Yoga leraar Bharat Thakur. De actrice wordt de laatste tijd steeds vaker met haar vriend gespot bij alle bijeenkomsten en party’s. Ze heeft ook toestemming van haar ouders om met haar Bharat te trouwen. Bhumika is beroemd geworden in Tollywood en heeft een paar keer in Hindi films gespeeld met o.a. Salman Khan.

ImagePriyanka heeft nooit haar verjaardag gevierd in Bollywood. Eindelijk heeft ze besloten om haar verjaardag te vieren na een lange tijd. Priyanka’s verjaardag is op 18 juli en ze wordt dan 25 jaar. De actrice heeft gepland om alleen haar naaste vrienden en familie uit te nodigen. Ze zegt hierover dat ze inderdaad haar verjaardag viert voor de 1e keer, maar dat het niet een groots wordt. Slechts 40-50 vrienden en familie. Dat is alles, maar ze heeft geen klachten en ze wilt zoveel mogelijk verjaardagen vieren in haar leven.

Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!