Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Shilpa Shetty, Shahrukh Khan, Kajol, Sanjay Dutt
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Shilpa Shetty, Shahrukh Khan, Kajol, Sanjay Dutt E-mail
ImageNieuwe onderscheiding voor Shilpa Shetty. Zij zal een doctorale graad ontvangen van de Leeds University Metropolitan op woensdag. De award zal een onderdeel uitmaken van de zomer afstudering van de universiteit en is uit dankbaarheid van haar bijdrage aan verschillende culturele dingen die zij heeft gedaan voor een goede relatie voor de Indiase en de Engelse samenleving. In juni had de universiteit ook al doctorale onderscheidingen gegeven aan Praful Patel, Amitabh Bachchan, Yash Chopra en Shabana Azmi.


Image Na een wassenbeeld in Madame Tussauds in London en een onderscheiding als de Officier dan l’Ordre des Arts et des Lettre voor zijn carrière en zijn contributie aan de Indiase-Franse samenwerking, zal er een standbeeld van Shah Rukh Khan onthuld worden in het Franse Graven Museum in Parijs. Het is een groot gebeuren voor King Khan en zijn fans. Hij is de eerste Bollywood acteur van wie een standbeeld zal worden geplaatst in dit museum. Zijn nieuwe film “Chak de India” zal uitkomen op 10 augustus.


ImageHet zal geweldig nieuws zijn voor Bollywood, want niet minder dan Shah Rukh Khan en Kajol zijn overeengekomen om samen te spelen in Karan Johar’s nieuwe film “Khan”! Kajol heeft er lang over gedaan totdat ze uiteindelijk toch besloot om ja te zeggen voor deze nieuwe film. De film zal opgenomen worden in New York. Het verhaal gaat over society, zekerheid en terrorisme.


Image Acteur Sanjay Dutt en componist-zanger Bappi Lahiri hebben samen gezongen voor Sanjay Gupta’s “Alibaug”. Het lied "Raat khamosh hai subah bolegi", geschreven door  Neelesh Misra was gecomponeerd door Bappi Lahiri's zoon Bappa. Dit is de eerste keer dat Bappi voor zijn zoon heeft gezongen. Ze hebben ook de muziekvideo samen gemaakt.
"Alibaug" is Gupta's biographical film en Dutt zal zichzelf spelen in deze film. Andere karakters zullen gespeeld worden door Rohit Roy, R . Madhavan en Sanjay Suri, deze zullen de real-life friends spelen. Mandira Bedi, Gul Panag, Dia Mirza en Manasi Joshi Roy zullen de vrouwelijke rollen vervullen in deze film.

Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!