Aishwarya   |   Akshay   |   Sanjay   |   Shahrukh   |   Bollywood TV   |   DATABASE   |   FORUM   |   NEWS   |   RINGTONES   |   TAGS

Bollywood Movie Database

Menu

Home arrow Nieuws arrow Bollywood arrow Upen Patel, Katrina Kaif, Rakhi Sawant, John & Bipasha
Opmerkelijk E-news Entertainment Sport
Maximale hypotheek
Wilt u zakelijk gaan investeren? Of staat u op het punt een huis te kopen. Bereken dan zelf snel, makkelijk en overzichtelijk het bedrag dat u maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Indien u weet wat u maximale hypotheek lasten per maand zi...
Upen Patel, Katrina Kaif, Rakhi Sawant, John & Bipasha E-mail
ImageUpen Patel gaat nu in 2 komedies spelen en heeft hiervoor al getekend. In één film speelt hij met Paresh Rawal en in de andere met Govinda en Sunil Shetty. Hij is momenteel bezig met de shooting voor zijn eerste komische rol in Pondycherry (Franse stad van India) samen met Govinda. Upen vertelde dat comedy de moeilijkste vorm van acteerwerk is. Hij is Paresh hiervoor zeer dankbaar.ImageAls we de geruchten moeten geloven dan zal Katrina Kaif in Sanjay Bansali’s nieuwe film spelen gebaseerd op de verhalen van Pakistaanse “Heera Mandi”. Deze is beroemd door de prostituees. Sanjay is gezien terwijl hij de rechten van dit boek kocht van een bekende Pakistaanse schrijver gebaseerd op de paradijs van Heera Mandi’s hoeren. Hij zal misschien ook Rekha, Shabana Azmi, Rani Mukherjee en Madhuri vragen om ook een rol te vervullen van prostituee in deze film. Wordt vervolgd.

ImageRakhi Sawant was in Hyderabad voor de shooting van Rahul Rawail's “Budha Mil Gaya”, waar ze haar achterwerk verbrandde op de set terwijl ze acteerde in een liedje op een begraafplaats. Er wordt gezegd dat ze geen vertraging veroorzaakte tijdens het filmen, maar gewoon haar kostuum verwisselde en weer aan de slag ging! Niemand wist dit, alleen de mensen op de set wisten dat haar billen in brand stonden.

ImageNieuws is dat John Abraham erg hard zijn best doen om de liefde weer te winnen van zijn geliefde Bipasha Basu. De twee worden regelmatig gespot tijdens lunches. Goede vrienden van het koppel vertellen dat John probeert de knoop van hun relatie strakker aan te trekken en dat hij iedere dag veel tijd met haar doorbrengt. Maar Saif Ali Khan, single en op het punt staande weer een relatie aan te gaan, is nog niet helemaal uit het gezichtsveld. Het gerucht gaat dat hij Bipasha bezocht tijdens de opname van een shampoo reclame, die zij in het verleden samen met John heeft gedaan. En deze keer deed Bips de commercial dus niet met John maar met model Hemant Shivdasani. Een bron bericht dat Saif op de set lange tijd bij haar rondhing terwijl ze de commercial deed en dat het een grote verrassing was om Saif op de set te zien. Na een tijdje verliet hij de set, maar vergezelde haar later met haar vrienden naar een bar.

Sandhya Baidjoe

Commentaar
Zoeken
kirret (82.170.16.xxx) 2008-12-05 13:56:16

ik ben de allergrootste katrina kaif
fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!